Haberler

MHP'den Kongre Mesajı: Ülkücülerin Talepleri Kullanılıyor

Güncelleme:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal, muhaliflerin kongre isteğine cevap vererek "Kongre olacakmış gibi arkadaşlarımıza çağrı yapmak hukuk dışıdır. Ülkücülerin meşru talepleri kullanılıyor." dedi.

MHP'de muhalif genel başkan adaylarının Büyük Anadolu Oteli'nin yakınlarındaki bekleyişi sürüyor. Kurultay krizinin ardından Genel Merkez'den de açıklama yapıldı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal, "Sanki kongre olacakmış gibi arkadaşlarımıza çağrıda bulunmak hukuk dışıdır. Şu an itibariyle bu kadar mahkeme ve valilik kararını rağmen kongre zorlanıyorsa burada bir art niyet olduğu ortadadır" dedi.

MHP'DEN AÇIKLAMA GELDİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal'ın konuşmasının satır başları şöyle:

"Sanki kongre olacakmış gibi arkadaşlarımıza çağrıda bulunmak hukuk dışıdır. Şu an itibariyle bu kadar mahkeme ve valilik kararını rağmen kongre zorlanıyorsa burada bir art niyet olduğu ortadadır. Ülkücü tabanın tahrik edildiğini görüyoruz, art niyet var. Meşru talep var ama gayrimeşru yollara başvuruluyor.

"ÜLKÜCÜLERİN MEŞRU TALEPLERİ KULLANILIYOR"

Samimi ülkücülerin meşru talepleri kullanılıyor. Üzüntümüz Ülkücü arkadaşlarımızın böyle bir oyuna düşürülmek istenmesidir. Bir şey yapmaya gerek yok, biz genel merkez olarak zaten karar aldık. Mayıs ayından itibaren ilçe kongrelerimiz başlıyor. Orada aday olup bir sonraki kongremizde isteyen herkesin aday olabileceğini genel başkanımız defalarca söyledi. Bu arkadaşlarımız şu anda aday adayı dahi değiller. Bir adaylık süreci yok çünkü bir seçimli kongre yok. Yapılan bütün faaliyet illegaldir.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mehmet Günal Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (45)

Mehmet:

Sen kimsin bahçeli seni sayan mı var ki ? Partin istemiyor tabanın istemiyor ne yapmaya çalışıyorsun sen ?

31
1
yanıtYanıtla
ahmet YURTSEVER:

dogru soze ne denirrr. . . . Alkışşşşş

yanıt0
yanıt1
06:

bence saray sizi kullanıyor

24
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bahçeli gidince mhpnin alabilecegi oy 100de 20-25 arası bahçeli mhpde olduugnda alacagı mhpnin oy oranı 100de 7 ne demek bu KOLTUK SEVDASININ AKPYE BAŞKANLIGI GETİRME çabasıdır bu . . . kimse atıp tutmasın

20
3
yanıtYanıtla
TC5844:

25 KİMDEN ALACAKSIN SENİN HESABIN ( ODUNLA, MAKAS) HESABI, ANLARSAN!!!!!!!

yanıt0
yanıt1
Ayşe zuhal:

Allah hepinizi begenmediginiz Sn Devlet Bahceliye muhtac edecek. . . Bir kisi liderse gerisi teferuattir rahatlikl cook batti

2
20
yanıtYanıtla
muratca:

onlar sizin ardaşınız olsa orda olmazlardı;o yüzden arkadaşlarımız kullanılıyorr demeyin, önce kendinize bakın sizi kimler kullanıyor. .

16
3
yanıtYanıtla
ÜLKÜDAŞ VATANSEVER:

KORAY AYDIN ŞAİBELİ SÖZDE AKLANDI. . . . MERAL AKŞENER PARALEL ((((( ABD PROJESİ ))))) DİĞERLERİNEDE HİÇ BAKMAM. . . .

2
16
yanıtYanıtla
..?:

Erdogan, Bahceli yi kullandigi zaman nerde idi Ülkücüler kullaniliyor diyen sahislar, MHP yi siz bitirdiniz, MHP nin AKP ninkukla araci olarak kullanilmasina razi oldunuz. Bahceli icin Game over MHP de, madem bu kadar AKP tarafindan seviliyor istifa etsin , sizlerde onunla birlikte gidin, AKP nin usaklari, sahte MHP liler.

16
1
yanıtYanıtla
mhp li:

ya kardeşim bahçeli koltuguna yapışmış vaziyette brakmalı artık partimizin önünü açmalı bu kadar koltuk sevdalısı olmamalı . . . . istifa et bahçeli

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title