Haberler

MERSİN Onkoloji hastalarının yakınları için ücretsiz misafirhane

Güncelleme:

Onkoloji hastalarının yakınları için ücretsiz misafirhaneMERSİN'de hizmete açılan Mersin Üniversitesi (MEÜ) Onkoloji Hastanesi'nde, tedaviye gelen hastaların yakınları için ücretsiz konaklama hizmeti verilmeye başlandı.

Onkoloji hastalarının yakınları için ücretsiz misafirhane

MERSİN'de hizmete açılan Mersin Üniversitesi (MEÜ) Onkoloji Hastanesi'nde, tedaviye gelen hastaların yakınları için ücretsiz konaklama hizmeti verilmeye başlandı.

Mersin'de onkoloji hastalarının başka illere giderek tedavi olma derdinden kurtaran MEÜ Onkoloji Hastanesi, tam kapasite ile hasta kabulüne de başladı. 126 yataklı hastaneye tedavi olmak için gelen hasta yakınları için önemli bir uygulama gerçekleştirildi. Bir hayırseverin desteği ile hastanenin yan tarafına misafirhane kuruldu. 40 yatak kapasiteli misafirhane, hasta yakınlarına ücretsiz olarak tahsis ediliyor.

Onkoloji Hastanesi sorumlu hemşiresi Emine Denli, misafirhanenin özellikle uzaktan gelen hastaların yakınlarının kalması için yapıldığını belirtti. Denli, "Misafirhanemiz bir hocamız tarafından yapıldı. Onkoloji ve hematoloji hastalarının yakınlarına tahsis edildi. Hasta yakınlarının acil ihtiyaçları için düzenlendi. İçinde 40 yatak mevcut. Odalarda dolapları, lavaboları var. Hasta yakınları ücretsiz olarak faydalanıyorlar" dedi.

HASTALAR DA GÜNÜBİRLİK KALABİLİYOR

Hasta yakınları gibi hastaların da misafirhaneden ücretsiz yararlanabileceğini kaydeden Denli, "Burada günübirlik tedavi ünitelerimiz var. Uzak ilçelerden gelen hastalarımız aynı gün tedavi olamadıysa ve tedavileri ertesi güne kaldıysa misafirhanemizde günübirlik kalabiliyorlar" diye konuştu.

İl merkezine yaklaşık 3 saat mesafede bulunan Mut ilçesinden gelen Işık ailesi de misafirhaneden ücretsiz faydalananlar arasında. Kemoterapi tedavisi alan 77 yaşındaki Ayşe Işık, ayağını kırınca Mut ilçesinden merkeze getirildi. Burada aynı gün tedavisi yapılamayan Işık, misafirhanede kalarak ertesi gün tedavi olarak evine döndü. Ayşe Işık'ın kızı Fatma Işık, misafirhanede kalma imkanı sunulduğu için hastane yönetimine teşekkür etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin Üniversitesi Mersin Mut Güncel Haberler

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Anayasa Mahkemesi'nden dikkat çeken karar: Cumhurbaşkanı'nın rektör ataması anayasaya aykırı

Anayasa Mahkemesi'nden dikkat çeken karar: Cumhurbaşkanı'nın rektör ataması anayasaya aykırı

Bakmadan Geçme

Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title