Haberler

Mersin Anamur'da Polisten Sıkı Denetim

Anamur'da polisten sıkı denetimMersin'in Anamur İlçesi Emniyet Müdürü Mehmet Güngör'ün talimatı ile harekete geçen ekipler, şehirlerarası ve şehir merkezinde oluşturulan kontrol noktalarında denetleme yapıyor.

Anamur'da polisten sıkı denetim

Mersin'in Anamur İlçesi Emniyet Müdürü Mehmet Güngör'ün talimatı ile harekete geçen ekipler, şehirlerarası ve şehir merkezinde oluşturulan kontrol noktalarında denetleme yapıyor. Son zamanlarda Türkiye'nin batı illerinde, 155 ve 156'ya yapılan yoğun terör ihbarları nedeni ile D-400 karayolunun bir çok yerinde uygulama yapan ekipler, şehrin giriş çıkışlarında ve merkezinde aramaları yoğunlaştırıldı. GBT sorgulaması yapan ekipler, özellikle servis araçları, yolcu otobüsleri ve kamyonlar üzerinde aramaları yoğunlaştırdı. Kontrol noktalarındaki çalışmalarda çok sayıda kişinin yakalandığını ifade eden yetkililer, bu kişilerden hırsızlık ve basit yaralama başta olmak üzere aranan 7 kişinin mahkemeye sevk edildiği bilgisini verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Güngör Mersin Anamur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title