Haberler

Mehmet Çiğdem Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti Konya Hüyük belediye başkan adayı olan Mehmet Çiğdem isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde AK Parti Konya Hüyük belediye başkan adayı olan Mehmet Çiğdem isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Konya Hüyük ilçesinde toplam 7 aday ile yarışan Mehmet Çiğdem isimli AK Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Parti Konya Hüyük adayı Mehmet Çiğdem kimdir? AK Parti Konya Hüyük adayı Mehmet Çiğdem yüzde kaç oy aldı?

Mehmet Çiğdem Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Konya Hüyük belediye başkan adayı olarak gösterilen Mehmet Çiğdem Hüyük ilçesinde % 54,56 oranında oy almıştır. Hüyük ilçesinde % 54,56 oranında oy olan Mehmet Çiğdem adlı AK Parti adayı toplamda 6.020 adet oy sayısına ulaştı.

Mehmet Çiğdem Kimdir?

Mehmet Çiğdem seçim sonuçları

Mehmet Çiğdem, 1974 yılında Konya'nın Beyşehir ilçesinde doğdu. Hüyük Lisesi'nden mezun olan Çiğdem, Konya şehir merkezinde gıda üzerine işletme açarak ticaret hayatına atıldı. Daha sonra İstanbul Beyoğlu Belediyesi'nde çeşitli görevlerde bulunan Çiğdem, evli ve iki çocuk babasıdır.

Konya Hüyük ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mehmet Çiğdem AK Parti Konya Hüyük Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title