Haberler

Medicana Sivasspor 3 Puan Bekliyor

Medicana Sivasspor, yarın evinde karşılaşacağı Medipol Başakşehir maçına 3 puan parolası ile çıkacak.

Medicana Sivasspor, yarın evinde karşılaşacağı Medipol Başakşehir maçına 3 puan parolası ile çıkacak.

Puan cetvelinde üst sıralara çıkmak için Medipol Başakşehir'i yenmek isteyen kırmızı beyazlı futbolcular, maçta galip gelmeyi arzuladıklarını söylediler. Geçen hafta deplasmanda Beşiktaş'a 2-0 mağlup olan Medicana Sivasspor'da sakatlığı devam eden Kone'nin kadroya dahil olmayacağı, hafif sakatlığı bulunan Ziya Erdal'ın durumunun ise yarın netleşeceği öğrenildi.

17'İNCİ RANDEVU

Medicana Sivasspor ile Medipol Başakşehir Futbol Kulübü, Süper Lig tarihinde yarın 17'inci defa karşılaşacak. Geride kalan 16 maçta Medicana Sivasspor 5, Medipol Başakşehir ise 10 galibiyet elde ederken 1 karşılaşma da beraberlikle sona erdi. Bu maçlarda ev sahibi takım, 19 kez gol sevinci yaşarken Başakşehir ise 25 gol kaydetti. Ligde en son geçen sene İstanbul'da oynanan karşılaşmayı Medipol Başakşehir 2-1 kazanmıştı.

Medicana Sivasspor ile Medipol Başakşehir arasında yarın oynanacak ve saat 16.00'da başlayacak maçı hakem Mete Kalkavan yönetecek. - Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ziya Erdal Sivasspor Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title