Haberler

Mason Locası'ndan Zeki Alasya Açıklaması: Güle Güle Cesur Adam

Güncelleme:

Hür ve Kabul Edilmiş Mason Locası'nın Zeki Alasya'nın ölümü üzerine yayınladığı mesajda, "Güle güle gerçekleri cesurca korkmadan söyleyen ADAM" ifadelerine yer verildi.

Hür ve Kabul Edilmiş Mason Locası'nın basın sözcüsü olan Zeki Alasya'nın vefat haberinden sonra Türkiye Masonları bir taziye mesajı yayınladı. Locanın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Zeki Alasya'nın vefat haberi Türkiye'deki masonlara kısa bir taziye mesajı ile duyuruldu.

HASTALIĞINI SAKLADI MI?

Usta oyuncu Zeki Alasya tedavi gördüğü hastanede 8 Mayıs günü hayatını kaybetti ve bütün Türkiye'de sevenlerini yasa boğdu. Haberi alan yakınları ve sanatçı dostları büyük bir üzüntü yaşarken, pek çok sanatçının haberi olmadığı rahatsızlığından dolayı usta sanatçının hastalığının herkesten gizlendiği yorumlarının yapılmasına sebep oldu.

İlgili Haberler

TÜRKİYE'Yİ YASA BOĞAN ÖLÜM

Tüm Türkiye'yi yasa boğan bu ölüm sonrasında sanat ve siyaset dünyasından bir çok isim üzüntülerini dile getirim taziye mesajı yayınlarken, bir taziye mesajı da Hür ve Kabul Edilmiş Mason Locası'ndan geldi. Locanın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Zeki Alasya'nın vefat haberi Türkiye'deki masonlara kısa bir taziye mesajı ile duyuruldu.

"GÜLER GÜLE CESUR ADAM"

Yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi: "Usta oyuncu 22 Ninsa 2015'den belli karaciğer rahatsızlığı sebebiyle hastanede tedavi görüyordu. Bu gün saat 10:30'da gözlerini yumdu. Pazar günü öğlen saatinde Levent Camii'nde kılınacak namazın ardından Zincirlikuyu Mezalığı'na defnedilecek.

Türk sinema ve tiyatrosunun en ünlü oyuncusu ve yönetmeniydi.

Yeri geldi güldürdü, yeri geldi ağlattı, yeri geldi düşündürdü.

Güle güle gerçekleri cesurca korkmadan söyleyen ADAM...

Rabbim mekanını cennet etsin..."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Zeki Alasya Türkiye Güncel Haberler

500

Yorumlar (109)

ali:

Yahu cahil cahil konuşmayın. Masonluk bir din değildir. İçinde müslümanıda, hristiyanıda, ateistide olan bir örgüttür. Amaçlarıda insanlığı daha ileriye taşımaktır.

24
32
yanıtYanıtla
MmtMobil-IOS:

Ewet siz masonlar diyelim ki hiçbir alt yemediniz ki asla inandırıcı degil, ama namaz kılmayacaksın, ben temiz müslümanım diyeceksin,. Gayri müslümle müslümanı ayıran en büyük fark namazdır. Namaz Allah ın büyüklüğünü bilmektir, namaz Allah'a samimi teslimiyettir,namaz yaratacıya kArşı kibir göstememektir namaz kılmayan emire karşı gelmiş Asi olmuştur .namaz huzurdur. Bu dünya hayatı bir sınavdan ibarettir Namaz kılmamak sınavda kağıdı boş vermek gibi bişeydır,. Vesselam

33
22
yanıtYanıtla
Yeni masonik düzenmobilWeb@haberler.com:

Bursa masonlar dinsiz ateist diyenler sizin pesinden gittiginiz alimlerin yazarlarin osmanli padisahlarinin siyasetcilerin bir cogu mason.isimlerini saysak agziniz acik kalir.obama ruhani putin abd baskanlarinin hepsi mason.sapla samani karistirmayin.dunyayi masonlar yonetir ve masonlarin basi hz.hizirdir.masonluk icinde bir seytani odaklar var bir de Allaha inanan masonlar. masonun da iyisi var kotusu var.

8
40
yanıtYanıtla
tartMobil-ANDROID:

adam gibi yasadiysa haram yemediyse adam oldurmediyse insan gibi yasadiysa neye inaniyosa inansin rahat edecektir. musluman gecinip yemedikleri halt kalmayanlar o namazlar kurtarmayacak hicbirinizi haberiniz olsun

40
8
yanıtYanıtla
Elhamdulillah Mobil-IOS:

Elhamdulillah Müslümanız masonluk İslamiyet'i yok etmek adına oluşan bir soytarı grubu biz mason birine ALLAH rahmet etsin diyemeyiz demeyizzzz herşeyin en doğrusunu en iyisini yüce yaradan bilir

30
15
yanıtYanıtla
HAYDO:

Müslümanlık tatlı sularda yapılınca Selamün aleykümle başlayıp, hamdolsun inşallah maşallahla devam eden rüşvet ve hırsızlık tapeleri söz konusu olmuyor hiç hernedense ? Adamın girecegi cennete dahi karar merciligi yapanlar var . Hayırdır Allahın hangi sıfatiyla karar veriyorsunuz buna? Hangi makama eristiniz ?? İki cuma namazına gidip 3 , 5 oruç tutunca Cennetten Locamı verdiler size ? Hayırdır . Aynı mantıkla Edison''da alnı secdeye değmedi nazarınız da gavur , münafık , gayrimüslim, cehennemllik fakat nasıl bi tezatsa o adamın insanlığa sunduğu ampülle aydınlanıyorsunuz. İyi bilirim ; Birde o münafagın ampülünü kullanmakla yetinmeyip o ampülü parti logusu yapan anlayışın peşinden gider siz gibi gösteris budalası süslümanlar . . Tabi '' kadir '' insanlara ait bi özellikliktir siz gibi sıgırlarda aramak saçma.

28
15
yanıtYanıtla
ahmetmobilWeb@haberler.com:

Bu mason locası neden erbakan için mesaj yayınlamadı be hey kurandan habersiz insanlar Allah u teala şöyle buyuruyor siz onlara uymadıkça onlar size dost ılmazlar

40
2
yanıtYanıtla
Şamil kürşatmobilWeb@haberler.com:

Masonluk, daha çok Yahudilik temelleri üzerine dayalı, millî ve manevî değerleri bozmak gayesiyle kurulmuş, idealleri çok gizli, fakat teşkilatları açık bir örgüttür. 1900 yılındaki toplantı zabıtlarının 102. sayfasında, Dindarlara ve mabetlere galip gelmek kâfi değildir. Asıl maksadımız, bütün dinleri yok etmektir yazmaktadır. Bu sebeple masonlara rahmet dilenmez. Dikkat edin.....

35
4
yanıtYanıtla
mossadmobilWeb@haberler.com:

Cem evleri ibadethane kabul edilsin diyenler

14
25
yanıtYanıtla
NE OLDUĞUNU BİLMİYORUZ.:

Masonluk sadece israile özel bişey değildir bazı devletler kendi mason locasını kurar , osmlanlıda bile türk mason locası vardı türklüğü korumak için birsürü iş yapmışlardır, zeki alasya hangi devletin ve ya hangi grubun masonudur bilmiyorum , sadece bilgi babında yazıyorum.

5
33
yanıtYanıtla
Tüm 109 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title