Haberler

Kocaeli'de MARKA Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, ağustos ayı olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Kocaeli'de Ajans merkez hizmet binasında yapıldı.

Toplantıda, 2014 Çalışma Programı ve Bütçesinin sunumu ve değerlendirilmesi, iç denetim raporunun sunumu ve değerlendirilmesi, 2013 yılı ilk altı aylık birim faaliyet raporunun sunumu ve değerlendirilmesi, EMITT 2014 Turizm ve Seyahat Fuarı katılım hususunun sunumu ve değerlendirilmesi, Ajansın temmuz ayı harcamaları hakkında bilgi sunumu ve değerlendirilmesi, bir önceki personel alımında istihdam edilemeyen kadrolar için yeni sınav ilanı hususunun görüşülmesiyle toplantı sona erdi.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nın ağustos ayında yapılan toplantısında, MARKA Yönetim Kurulu Üyeliğini iki yıldır sürdüren Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) ilgili kararı gereği görevini Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ'a devretti.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Düzce Valisi Ali İhsan Su Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu'na MARKA'da yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi taktim etti.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu toplantı salonunda yapılan toplantıya, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Düzce Valisi Ali İhsan Su, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Yalova Valisi Esengül Civelek, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Kocaeli İl Genel Meclisi Başkanı Fahim Kılıç, Sakarya İl Genel Meclisi Başkanı Oktay Yıldırım, Düzce İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bülbül, Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Ali Rıza Alkış, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Y.K. Başkanı Mahmut Kösemusul, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Y.K. Fahri Çakır Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Y.K. Başkanı Türker Ateş, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Y.K. Başkanı Tahsin Becan, Kalkınma Kurulu Başkanı Halit Uçar ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Fatih Akbulut katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ayhan Zeytinoğlu Sakarya Marmara Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title