Haberler

Lisede 'Meslekte 1 Gün' Projesi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anadolu Lisesinde ’Meslekte Bir Gün’ projesi uygulamasına devam edildiği bildirildi.

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anadolu Lisesinde 'Meslekte Bir Gün' projesi uygulamasına devam edildiği bildirildi.

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anadolu Lisesi Psikolojik Danışmanı Ramazan Yılmaz tarafından hazırlanan ve 2 yıl önce uygulamaya başlanan 'Meslekte Bir Gün' projesinin üçüncüsü hayata geçirildi.

Ramazan Yılmaz, proje kapsamında öğrencilerin seçmeyi düşündükleri meslek elemanlarının yanında bir gün geçirerek, meslekler hakkında gözlem-inceleme yapmalarının ve bilgiyi birincil kaynaktan edinmelerini sağlayarak hayatlarının en önemli kararlarından biri olan meslek seçimi konusunda doğru tercih yapmalarının amaçlandığını belirtti.

Okul Müdürü Mehmet Ali Özdemir: 'Meslekte Bir Gün' projesiyle öğrencilerin polislik, ebe, hemşirelik, acil tıp teknisyeni, radyoloji, öğretmenlik, askerlik, maden mühendisliği, ziraat mühendisliği, makine mühendisliği, kuaförlük, bankacılık, belediye başkanlığı gibi meslekler hakkında gözlem ve inceleme imkanı bulduklarını söyleyerek, projeye destek veren İlçe Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Emniyet Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Devlet Hastanesi Müdürlüğü, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Hisarcık Ziraat Bankası Şube Müdürlüğü, Hisarcık Belediye Başkanlığı ve tüm meslek elemanlarına teşekkür etti.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Yılmaz Hisarcık Kütahya Politika Güncel Haberler

title