Haberler

Kur'an Kursu Kadın Öğrencileri Mezarlığı Ağaçlandırdı

Denizli’nin Çivril ilçesinde, Kur’an Kursuna giden kadınlar, mezarlığı ağaçlandırdı.

Denizli'nin Çivril ilçesinde, Kur'an Kursuna giden kadınlar, mezarlığı ağaçlandırdı.

Çivril ilçesi Ömerli mahallesinde Kur'an Kursuna giden 30 kadın, mahalle kabristanlığına 80 adet çam ağacı dikti. Etrafı çit ile çevrilen mezarlığa 80 çam fidanı diken kadınlar, fidan bulmaları halinde mezarlığın etrafına tamamen çiçek ve ağaç dikmek istediklerini belirtti. Ağaç dikmekten mutluluk duyduklarını belirten kadınlar, "Mezarlığın etrafına çam ağacı diktik ama çok yetersiz kaldı eğer daha fazla ağaç fidanımız olsa ve farklı çiçekler olsa mezarlığımızı güzelleştirmek istiyoruz" dedi.

Mahalle mezarlığının temizlenmesinden sonra kabristanlığı ağaçlandırmak istediklerini ifade eden Ömerli Mahallesi Muhtarı Göker Yılmaz, "Mezarlığımızın bakımı için istek ve taleplerimiz oldu. Taleplerimize cevap verilmesinin ardından mezarlığımızı tel ile çevrilmesine ve kapı takılmasına destek olundu. Bizde mezarlığımızın daha yeşil ve güzel görünmesi için Kur'an kursuna giden kadınlar ile birlikte çam fidanı tedarik ederek elimizden geldiğince mezarlığımızı yeşillendirmeye çalıştık" dedi.

Kur'an Kursu öğrencilerinden Ümmühan Yılmaz'da Kuran Kursunda öğretici hocanın ağaç dikmek ve Peygamberimiz (SAV) ağaca verdiği önemi öğrendikten sonra kursa gelen 30 kadın ile muhtarın ağaçlandırma çalışmasına yardımcı olduklarını belirterek, "Hocamız bize ağaç dikmenin fazilet ve önemini anlattı, biz de buraya ağaç dikmeye geldik. Mezarlığımızın etrafı tel ile kapatıldı, biz de telin kenarına çam ağaçları diktik." - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Denizli Ömerli Çivril Politika Güncel Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title