Haberler

Kundaklama Olayları

Fethiye İlçesinde, Geçen Pazar Günü Gece Yarısı 2 Motosiklet ve Bir Otomobilin Kundaklanarak Yakılması Olayına Karıştığı İddia Edilen İki Kişi Yakalandı. Polisin Yaptığı Çalışmalar Sonucu Olaya Karıştıkları Tespit Edilen E.g. (28) ve B.f.d. (17) İsimli Zanlılar Yakalandı. Zanlıların Yapılan Sorgusunda, Kundaklamayı Kız Meselesi Yüzünden Gerçekleştirdiklerini İtiraf Ettikleri Belirtildi.

Fethiye ilçesinde, geçen pazar günü gece yarısı 2 motosiklet ve bir otomobilin kundaklanarak yakılması olayına karıştığı iddia edilen iki kişi yakalandı. Polisin yaptığı çalışmalar sonucu olaya karıştıkları tespit edilen E.G. (28) ve B.F.D. (17) isimli zanlılar yakalandı. Zanlıların yapılan sorgusunda, kundaklamayı kız meselesi yüzünden gerçekleştirdiklerini itiraf ettikleri belirtildi.

Asayiş Büro Amirliği'ne getirilen E.G. ve B.F.D. isimli zanlılar, motosikletleri kız meselesi yüzünden ateşe verdiklerini bildirdi.

B.F.D.'nin, motosikletini kundakladığı M.D.'nin baldızı ile nişanlı olduğu ancak bir süre önce ayrıldığı ve bu ayrılıktan M.D.'yi sorumlu tuttuğu için motosikletini ve otomobilini ateşe verdiği öğrenildi. Yakalanan zanlılardan E.G.'nin de kundaklama olayına yardım ettiği gerekçesiyle gözaltına alındığı öğrenildi. Sorgulamaları tamamlanan zanlılar, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

(FD-SÇ-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title