Haberler

Küçük Adımlarla Büyük Mutluluklara" Sergisi

Gazipaşa Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürlüğü tarafından, "Küçük Adımlarla Büyük Mutluluklara" adlı serginin açılışı yapıldı.

Gazipaşa Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürlüğü tarafından, "Küçük Adımlarla Büyük Mutluluklara" adlı serginin açılışı yapıldı.

Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Her Okulun Projesi Olsun" adlı proje faaliyetleri kapsamında, Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatma Zehra Aydın, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, Altınordu Milli Eğitim Müdürü Hasan Acu, okul müdürleri ve velilerin katılımıyla Gazipaşa Özel Eğitim Uygulama Merkezinde "Küçük Adımlarla Büyük Mutluluklara" adlı serginin açılışının yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, Hatipoğlu'nun da şu ifadelerine yer verildi:

"Eğitim alanında gelinen nokta sevindirici. Özel eğitim okullarında eğitim gören çocukların geleceğe iyi hazırlanması için devlet olarak gerekeni yaptık ve özel gereksinimli çocuklara yönelik görevlerimizin farkında olduk."

Köse ise "Velilerin eğitim sürecine daha etkin katılmalarını sağlamak amacıyla yenilikçi öğretim yöntemlerini kullanarak, öğretim materyalleri hazırlama ve hazırlanan materyallerle okul - aile işbirliği içerisinde özel gereksinimli çocukların eğitiminde süreklilik ve devamlılığın sağlanmasını amaçladık." ifadelerini kullandı.

Katılımcıların sergiyi gezerek, öğrencilerle sohbet ettiği de kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Fatma Zehra Ortahisar Gazipaşa Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title