Haberler

Kosova'da 4 Gün Sürecek Olan 19 Mayıs Bayramı Kutlamaları Başladı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Kosova'da 4 gün boyunca kutlanacak.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Kosova'da 4 gün boyunca kutlanacak. Kosova'nın MESK Çok Uluslu Kosova Derneği tarafından bu yıl 4. kez düzenlenmeye başlayan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına çok sayıda davetli katıldı. Kosovalı Türklerin yoğun olarak yaşadığı Prizren'de MESK Çok Uluslu Kosova Derneği ile Türkiye'nin Yalova Konyalılar Kültür Sanat Turizm ve Eğitim Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen kutlamalar çerçevesinde değişik aktiviteler yapılacak.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde bugün Prizren'in tarihi Şadırvan meydanındaki Akdere kıyısında kurulan stantlarda Türkiye'nin kültürel zenginlikleri tanıtımı yapıldı. Açılış törenine katılan Türkiye Cumhuriyeti Kosova Başkonsolosu Selen Evcit, 19 Mayıs'ın Türkiye Cumhuriyeti için bir milat olduğunu söyledi. Türkiye Cumhuriyeti'nin modernleşme ve çağdaşlaşma yolunda ve cumhuriyetin ilan edilmesi yolunda atılan ilk adımın olduğıunu söyleyen Evcit, "Atatürk'ün 19 Mayıs'ta Kurtuluş Savaşı'nı başlatıp bir zaferle sonuçlandırıp Türkiye Cumhuriyeti'ni kurmasından çok yaptığı en önemli şeyin bunu gençlere armağan etmesidir" ifadelerini kullandı. MESK Çok Uluslu Kosova Derneği Başkanı ve Prizren Belediyesi Meclis Başkan Yardımcısı Levent Buş'ta, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın Kosova'da 4 yıldır kutlandığını ve bunun devam edeceğini vurguladı. Konuşmaların ardından 4 gün sürecek olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kurdelesi kesildi. Törende Kosovalı Türk gençlerin konseri büyük ilgi gördü. - Prizren

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

19 Mayıs Prizren Kosova Politika Güncel Haberler

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Bakmadan Geçme

Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title