Haberler

Koray Avcı'nın 2016 Hedefi; İki Albüm

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde konser veren Koray Avcı yaklaşık 2 bin kişiye unutamayacakları bir gece yaşattı.

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde konser veren Koray Avcı yaklaşık 2 bin kişiye unutamayacakları bir gece yaşattı. 2015 yılının kendisi için tempolu geçtiğini söyleyen Koray Avcı, bu yıl 2 albüm yapmayı ve bir şiir kitabı yayınlamayı hedeflediğini belirtti.

Şarkıcı Koray Avcı, dün akşam Gebze Spor Salonu'nda konser verdi. Yaklaşık 2 bin kişi Koray Avcı'nın şarkılarına eşlik edip, oyunlar oynadı. Avcı 'Aşk İle' isimli albümünden şarkılar seslendirirken, konsere katılanlar müzik dolu bir gece geçirdi. Konser sırasında hayranları cep telefonları ile Koray Avcı'nın fotoğrafını çekti. Kendisi için 2015 yılının tempolu geçtiğini belirten Koray Avcı, şöyle dedi:

"Aslında 15 yıldır hayatımızda hep müzik vardı ama 2015 yılı biraz daha tempoluydu. Ağustos ayından Aralık ayının sonuna kadar durmaksızın ayda 20 konser yapınca hayatımız müzik olarak devam etti. Ben güzel, heyecanlı ve keyifli bir sene geçirdim. Bu yıl açık hava konserlerine başlamayı 'Bahar şenlikleri'nde sahneye çıkmayı istiyorum. Onun için bir çalışmamız var. Önümüzdeki Mayıs ayında bir albüm çıkaracağım. Bir şiir kitabı istiyorum. Bir de Eylül ayında sözleri ve besteleri bana ait bir albüm yapacağım. Yani biz şarkı söylüyoruz sadece. Şarkı söylemeyi becerdiğimizi inandırdı insanlar bize ve sevdiler bizi." - Gebzekocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Koray Avcı Gebze Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title