Haberler

Koç: Paket Bütün Olarak Ele Alınmalı

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Anayasa Değişikliği Paketine İlişkin Olarak, 'Bunu Bir Bütün Olarak Ele Almak Lazım. Bu Şekilde Bölük Pörçük ve Parça Parça Almanın Sağlıklı Olmayacağı Düşüncesindeyim' Dedi.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Anayasa değişikliği paketine ilişkin olarak, ''Bunu bir bütün olarak ele almak lazım. Bu şekilde bölük pörçük ve parça parça almanın sağlıklı olmayacağı düşüncesindeyim'' dedi.

Koç, TÜSİAD'ın Görüş Dergisi'nin yeniden yayınlaması nedeniyle düzenlenen kokteyl sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlarken, derginin kapağını çok güzel olduğunu belirterek, ''İnşallah devlet büyüklerimize bir mesaj verir'' yorumunda bulundu.

Paketin toplu olarak referanduma götürülmesine dair de Koç, ''O büyüklerimizin karar vereceği bir şey. Ben bunun daha geniş bir platformda tartışılıp değerlendirilip o şekilde kamuoyuna sunulması gerektiğine inanıyorum'' diye konuştu.

Koç, ''Siyasi istikrarsızlık tehlikesi görüyor musunuz?'' sorusu üzerine ise önümüzdeki yıl seçim yapılacağını hatırlatarak, Türkiye'nin çok ciddi bir ekonomik krizi batı dünyasına göre göreceli olarak iyi bir şekilde atlattığını ve bunun devamının geleceğini ümit ettiğini vurguladı.

Mustafa Koç, bu bakımdan çok aksi bir şey olmadığı sürece siyasi çalkantı veya istikrarsızlık beklemediğini de ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title