Haberler

Klinik Psikolog Nurten Sancak'ın "İlişkinin Dili Gizlidir" Kitabı Çıktı

Klinik Psikolog Nurten Sancak yıllarca yaptığı araştırmaların ardından “İlişkinin Dili Gizlidir” isimli kitabını çıkardı.

Klinik Psikolog Nurten Sancak yıllarca yaptığı araştırmaların ardından "İlişkinin Dili Gizlidir" isimli kitabını çıkardı. Kitabın lansman gecesine ise usta sanatçı Hülya Koçyiğit, Avrupa Birliği eski Bakanı Egemen Bağış ile iş ve sanat dünyasından isimler katıldı.

Klinik Psikolog Nurten Sancak yıllarca yaptığı araştırmaların ardından kaleme aldığı "İlişkinin Dili Gizlidir" kitabını okuyucuyla buluşturdu. Sancak, büyük emeklerle bu zamana kadar psikolojik danışmanlık verdiği vak'alardan da yola çıkarak kaleme aldığı kitabını tanıttı. Hedefe Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi'nde düzenlenen lansmana merkezin de kurucusu olan Klinik Psikolog Nurten Sancak'ın yanı sıra usta sanatçı Hülya Koçyiğit, Avrupa Birliği eski Bakanı Egemen Bağış ile iş ve sanat dünyasından isimler katıldı. Bu alandaki ilk kitabıyla okurlarıyla buluşan Sancak, lansmanda kitapta kadın erkek ilişkileri, bekarlık, aşk, evlilik, boşanma, ikinci şans gibi konuları işlediğini aktardı. Sancak, makalelerinden derlediği kitabın, insanların yaşadığı problemlere karşı uzman görüşüyle pratik ve uygulanabilir öneriler sunduğuna dikkat çekti. Kariyerindeki birikimin kitaba yansıdığını belirten Sancak, lansmanda eserini konukları için imzaladı.

"Vak'alarımızdan kariyerimizdeki birikimin sonucu oluşmuş bir kitap"

Kitabıyla ilgili bilgi veren Klinik Psikolog Nurten Sancak, "Bu ikinci kitabım fakat alanlar ayrı diyelim, bu tarzda ilk kitabım. Bu daha önce basına yazdığım makalelerden derlenmiş bir kitaptır. Onun için uzunca bir süredir toparladığım makaleleri bir araya getirdik. İlişkilerin kadın erkek romantik ilişkilerin her safhasında, her sayfasını bulabilirsiniz. Yalnızlık, aşk, evlilik mi bekarlık mı var, sonrası artık sürpriz olsun. İnsan hayatındaki her önemli adımımızı kitapta bulabiliriz. Kitap vak'alarımızda karşılaştığımız ilişkiye dair durumların özeti zaten onlardan yola çıkarak yazdık. Bu tamamen vak'alarımızdan kariyerimizdeki birikimin sonucu oluşmuş bir kitap diyelim" dedi.

"Türkiye için de çok önemli bir kazanım olacak"

İlişkiler adına kitabın önemli tavsiyelerde bulunduğunu ve çalışmayı çok başarılı bulduğunu dile getiren Avrupa Birliği eski Bakanı Egemen Bağış, "Onun bu başarısı beni çok gururlandırdı. Ben evlilikte çeyrek asrı geride bırakmış bir kişi olarak nikah şahitliği yaptığım tüm gençlere şu tavsiyede bulunuyorum. Paylaşmayı öğrenin mutluluklar paylaştıkça artar, sıkıntılar paylaşıldıkça azalıyor. Paylaşmadıkça ilişkinin pek bir anlamı kalmıyor. Gençler ona dikkat ederlerse ilişkilerde çok daha farklı noktaları yakalıyorlar. Nurten Hanım da sanıyorum bunu kitapta vurgulamış. Çünkü kendisinin de bu tavsiyelerde bulunduğunu hep takip ediyorum. Çok başarılı bir uzman, bu yayın bence Türkiye için de çok önemli bir kazanım olacak" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Avrupa Birliği Egemen Bağış Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title