Haberler

Kızılay'dan Rektör Gökbel'e Teşekkür Ziyareti

Güncelleme:

Murat Güler, Kaya Levent ve Doç. Dr. Uğur Arslan, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel'i makamında ziyaret etti.

Kızılay Orta Anadolu Bölge Kan Merkezi Müdürü Murat Güler, Kızılay Konya Kan Bağışı Merkez Müdürü Kaya Levent ve Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Bölge Kan Merkezi Sorumlusu Doç. Dr. Uğur Arslan, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel'i makamında ziyaret etti.

24-27 Mart 2014 tarihleri arasında Alaeddin Keykubat Kampüs'ünde 4 gün süreyle gerçekleşen kan bağışı kampanyasında 630 ünite kanın toplandığını belirten Kızılay Orta Anadolu Bölge Kan Merkezi Müdürü Murat Güler, Selçuk Üniversitesi'nin kan bağışına olan duyarlılığından ötürü Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel'e teşekkür belgesi takdim etti.

"GEREKEN DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ"

Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, "Üniversite olarak kan bağışı konusunda gerek öğrenci gerekse akademik ve idari personelimiz oldukça duyarlılık göstermektedir. 4 günde toplanan 630 ünite kan da bunun bir göstergesidir. Ben özellikle Türk Kızılayı'nın ülkenin kan ihtiyacını karışlaması noktasında ortaya koyduğu çalışmaları da takdirle takip ettiğimi belirtmek isterim. Bu konuda bizler de üniversite olarak gereken desteği her zaman vermeye hazırız." dedi.

"GÖSTERDİĞİNİZ DUYARLILIK İÇİN TEŞEKKÜRLER"

Kızılay Orta Anadolu Bölge Kan Merkezi Müdürü Murat Güler, "Kızılay olarak kan bağışının gönüllü kan bağışçılarından karşılanması ve kan bağışı bilincinin toplumda yaygınlaştırılması için pek çok çalışma yürütülmektedir. Üniversite olarak gerek öğrencilerinizin gerekse akademisyenleriniz 4 gün süren kampanyaya olan ilgisi bizleri oldukça memnun etti. Gösterdiğiniz bu destek ve duyarlılık için teşekkür ederiz." diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Selçuk Üniversitesi Hakkı Gökbel Murat Güler Kızılay Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title