Haberler

Kırklareli Valisi Birol Ekici, şehit ailesini ziyaret etti

Güncelleme:

Kırklareli Valisi Birol Ekici, şehit ailesini ziyaret etti. Vali Ekici ile beraberindeki Pınarhisar Kaymakamı Rabia Naçar Çanakcıoğlu, şehit Hasan Yayla'nın Osmanlı köyündeki ailesini evinde ziyaret etti. Ailenin istek ve sıkıntılarını dinleyen Ekici, her fırsatta şehit aileleri ve gazileri ziyaret ettiklerini kaydetti. Daha sonra Kur'an-ı Kerim okunup, dua edildi.

Kırklareli Valisi Birol Ekici, şehit ailesini ziyaret etti.

Vali Ekici ile beraberindeki Pınarhisar Kaymakamı Rabia Naçar Çanakcıoğlu, şehit Hasan Yayla'nın Osmanlı köyündeki ailesini evinde ziyaret etti.

Ailenin istek ve sıkıntılarını dinleyen Ekici, her fırsatta şehit aileleri ve gazileri ziyaret ettiklerini kaydetti.

Daha sonra Kur'an-ı Kerim okunup, dua edildi.

İstanbul gezisi düzenlendi

Pınarhisar Belediyesince İstanbul gezisi düzenlendi.

Kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte kadınlar Heybeli Ada ve İstanbul boğazını gezdi.

Belediye Başkanı İhsan Talay, geziye yaklaşık 550 kadının katıldığını belirtti.

Etkinliklerin devam edeceğini ifade eden Talay, "Dönüş rotamıza Eminönü gezimizi de ekledik. Geziye katılan kadınlara unutulmaz harika bir gün yaşattık." diye konuştu.

Yol yapım çalışması

Vize ilçesinde yol yapım çalışmaları sürüyor.

Vize Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Namık Kemal Mahallesi Ortaokul sokakta yol yapım çalışmasında bulunuyor.

Belediye Başkanı Ercan Özalp de çalışmaları inceleyip yetkililerden bilgi aldı.

"Ölçme Değerlendirme Eğitici Eğitimi Projesi" sona erdi

Vize ilçesinde "Ölçme Değerlendirme Eğitici Eğitimi Projesi" sona erdi.

Vize Milli Eğitim Müdürlüğü ile Trakya Kalkınma Ajansı işbirliğinde yürütülen proje kapsamında 30 öğretmene mesleki ve kişisel gelişim eğitimi verildi.

Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen kapanış toplantısında, projeye katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

İlçede akademik başarıyı arttırmak için çalıştıklarını ifade eden Akdemir, eğitimde başarılı olan öğretmenleri de tebrik etti.

"Sabah Namazında Buluşuyoruz" etkinliği

Kırklareli'nde "Sabah Namazında Buluşuyoruz" etkinliği sürüyor.

Kırklareli Müftülüğünce Ulu Cami'de gerçekleştirilen programda, sabah namazının ardından vatandaşlar namaz kılıp dua etti.

İl Müftüsü Yusuf Eviş, namazın ardından vatandaşlarla sohbet etti.

Program Ulu Cami Müezzini Mustafa Şenay, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve namaz tesbihatı yaptı.

Elektrik kesintisi

Babaeski'de bir köyde elektrik kesintisi yapılacak.

TREDAŞ'tan yapılan açıklamada, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Çavuşköy köyüne yarın bir süre enerji verilmeyecek.

Söz konusu kesinti 10.00-16.00 saatlerinde uygulanacak.

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Yayla Birol Ekici Kırklareli Osmanlı Etkinlikler Yerel Haberler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
title