Haberler

Keyiadile Bahçeşehir Üniversitesi 2012'nin İlk Yemeğinde Bütünleşti.

Güncelleme:

Merkezi İstanbul'da bulunan Keşanlı Yönetici ve İş Adamları Derneği(Keyiad)'nin Bahçeşehir Üniversitesi'nde organize ettiği yemekli toplantı İstanbul Beşiktaş kampüsünde yapıldı.

Yemeğe Bahçeşehir EğitimKurumları Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, Keyiad Başkanı Ahmet Eler ve yönetim kurulu üyeleri,denetim kurulu üyeleri; Mehmet Ali Akpınar ve Nail Alım,Keşanlı İş Adamları Yusuf Çapraz,Semih Şeftali,Koç Bilgi CEO'su Mehmet Nalbantoğlu, Akın Faktoring CEO'su Şeref Kasar,Uğur Dersanesi Keşan Şubesi'nin kurucuları Mehmet Ali Engin ve Sevtap Engin,Klarnet Sanatçısı Serkan Çağrı,TRT Ses Sanatçısı Ayşe Engin Aslanca ,Dr. Ragıp Taş ve yaklaşık 150 kişilik Trakyalı yönetici,işadamı ve öğrenci katılım gösterdi.Bu toplantı son dönemlerin en etkin ve en kalabalık organizasyonu olarak değerlendirildi.

Toplantının sunumunu TRT spikeri Aslı Ergin yaptı.

Toplantının açılış konuşmasını Keyiad Başkanı Ahmet Eler yaptı. Eler konuşmasında hep hayal ettikleri tabloyu görmenin mutluluğunu yaşadığını anlatarak sözlerine başladı. Keşan,İpsala,Enez ve Saros Körfezi bölgesinin Trakya'nın kalkınma motoru olduğunu ve ilimiz Edirne ile birlikte daha sıkı çalışarak ekonomik,sosyal ve kültürel olarak daha önemli başarılara imza atacaklarını belirtti.

Ele, Konuşmasını şöyle sürdürdü;''Bir süre önce hayatını kaybeden Keyiad'ın kurucusu Rahmi Hınçal'a da Allah'tan rahmet ve yakınlarına şahsım ve yönetim kurulum adına sabırlar diliyorum".Bu akşamki organizasyon için bir nevi köprü kuran, bizi üniversite ile birleştiren ve bu sonucun ortaya çıkması için özveriyle çalışan Uğur Dershanesi Keşan Şubesi kurucusu Sevtap Engin Hanım'a çok teşekkür ediyorum.

Son olarak da yaklaşık 4 yıldır takım olarak yaptığımız fark yaratan çalışmaların kamuoyundan ve sosyal medyadan takip edilerek üniversiteler tarafından ödül verilmek suretiyle bu mutluluğu yaşamak gurur vericidir.Bizi yılın en çalışkan Bölge STK'sı seçen Çukurova,Bilkent ve Anadolu üniversitesi öğrencilerine çok teşekkür ediyorum .''dedi.

Ahmet Eler'in konuşmasından sonra Enver Yücel mikrofona davet edildi.Enver Yücel 'de konuşmasını Türkiye'nin kalkınmasının kaliteli, uygulamalı ve sonuçları ölçülebilen eğitimden geçtiğinin altını çizdi. Son dönemde Keşan'a Edirne'ye yüzünü döndüğünü ve buradaki insanların verimli topraklarda yaşama şansı olduğunu ve daha sıkı çalışarak büyük işler yapabileceklerini belirtti.

Üniversitelerin iş dünyası ile iç içe olması gerektiğine, ABD'deki gibi mezun öğrencilerin daha fazla iş dünyası uygulamalarına yönelik kabiliyete sahip olduklarında ülke ekonomisine daha önemli katkılar sağladıklarına dikkat çekti.Edirne'ye çok kısa süre önce yatırım yaptığını ve bölgeye daha fazla yatırım yapmak istediğini açıkladı.

Derneği bu gecede Bahçeşehir Üniversitesin'de misafir etmekten çok mutlu olduğunu söyledi.Konuşmanın akabinde Enver Yücel'e, Ahmet Eler ve Sevtap Engin tarafından Keyiad adına plaket takdim edildi.Daha sonra Keşanlı TRT Sanatçısı Ayşe Engin Aslanca ile ekibi kaliteli ve etkin bir müzik ziyafeti sundular.

Bu yemekli toplantı detaylı olarak Tek Rumeli TV ile Rumeli TV'de nönümüzdeki dönemlerde yayınlanacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bahçeşehir Üniversitesi Enver Yücel Keşan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title