Haberler

Kazan'da Ramazan Şenlikleri

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Gündüz ve gece cadde ve sokaklara gülsuyu sıkılması,- İnsanların şenlik alanına girişi, şerbet ikramı, uzun bacak ve çocuklar, - esnaf stantları, şenlik alanından genel görüntü, kur'anı kerim okunması, ilahi söyleyen sanatçı, seyircilerden genel görüntü, -Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ile röportaj ANKARA – Kazan Belediyesinin iftardan sonra düzenlediği etkinlilerle eski Ramazanlar Kazan'da yaşatılmaya çalışılıyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Gündüz ve gece cadde ve sokaklara gülsuyu sıkılması,- İnsanların şenlik alanına girişi, şerbet ikramı, uzun bacak ve çocuklar, - esnaf stantları, şenlik alanından genel görüntü, kur'anı kerim okunması, ilahi söyleyen sanatçı, seyircilerden genel görüntü, - Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ile röportaj ANKARA – Kazan Belediyesinin iftardan sonra düzenlediği etkinlilerle eski Ramazanlar Kazan'da yaşatılmaya çalışılıyor. Her gün farklı bir sanatçının sahne aldığı Ramazan Sokağındaki şenlikler öncesi ilçenin cadde ve sokaklarıyla site içlerine gül esansı sıkılıyor. İftardan 1 saat önce başlayan bu uygulama iftardan sonra da devam ediyor.

Kaynak: AA / Güncel

Lokman Ertürk Kazan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title