Haberler

Kayyum Ataması Sonrası Sosyal Medya Sallandı

Güncelleme:

Koza-İpek Holding'e kayyum atanması ve atamanın hemen ardından holding bünyesindeki Kanaltürk TV'de Hitler belgeselinin yayınlanması sosyal medyada günün konusu oldu.

Koza İpek Holding'e kayyum atanması sosyal medyada #susmayız hashtag'iyle yankılandı. Paylaşımlar arsında özellikle holding bünyesindeki Kanaltürk TV'de Hitler belgeselinin yayınlanması sosyal medyada çokça konuşulan konular arasında yer aldı.

TWİTTER SALLANDI

Bünyesinde, Kanaltürk, Bugün TV gibi televizyon kanallarının yanı sıra, üç gazetenin de bulunduğu İpek Medya Grubu'nun İstanbul Mecidiyeköy'deki merkez binasında hareketli saatler yaşandı. Kayyum kararıyla Kanaltürk'ün canlı yayınları kesildi. Kanalda sadece bakanlığın kamu spotu görüntüleri yayınlandı. Sosyal medya bu olaya kayıtsız kalmadı. Bir çok ünlü isim görüşlerini Twitter'dan paylaştı.

İşte öne çıkan tweet'ler...







Kaynak: Haberler.com / Güncel

Adolf Hitler İpek Holding Twitter Koza Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

cengizzz:

heil recep !!!!!

1
0
yanıtYanıtla
Adalet:

Mahrurlanma tayıp erdogan senden buyuk allah var

0
0
yanıtYanıtla
ZekiMobil-IOS:

Hiç bir şey olmaz onlar tuzak kurmay biliyorlar boşverin tuzak yesinler

0
0
yanıtYanıtla
Çiftçi:

Bu sosyal medya istediği kadar sallansın, sürekli sosyal medyayla insanları korkutuyorsunuz ey ajanlar. . köylü mehmet ağa, ahmet ağa sosyal medya felan dinlemez , asil türk insanı akpye oy verir, sizin sosyal medyanızı gömer sandığa.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title