Haberler

Kayseri'de Bıçakla Yaralama

Eri'de Bıçakla Yaralama

ERİ'DE BIÇAKLA YARALAMA

- AŞIRI KAN KAYBEDEN YARALI GENCE İLK MÜDAHALE, OLAY YERİNDE YAPILDI

- YARALI GENCİN DAMAR YOLU, POLİSİN EL FENERİ İLE ARANDI

(FOTOĞRAFLI)

KAYSERİ (İHA) - Kayseri'de akşam saatlerinde meydana gelen olayda 18 yaşında bir genç, bacağından bıçakla yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Sümer Gençlik Merkezi önünde meydana gelen olayda, arkadaşı ile yoldan geçmekte olan 18 yaşındaki M.K., kimliği belirlenemeyen 4 kişi ile tartıştı. İddiaya göre tartışma sırasında 4 kişilik gruptan bıçak çeken bir şahıs, M.K.'yi bacağından bıçakla yaraladı. Uyluk kısmından yaralanan M.K. yere yığılırken, olayı gerçekleştirdiği iddia edilen 4 kişi koşarak olay yeriden uzaklaştı. Kanlar içinde kalan M.K.'nin ilk müdahalesi, olay yerinden geçmekte olan vatandaşlar tarafından bacağı

bağlanarak yapıldı. Daha sonra olay yerine gelen polis ve 112 ekipleri, yaralı gence müdahale etti. Sağlık ekipleri, olayın gerçekleştiği noktanın karanlık olması nedeniyle yaralı gencin damar yolunu bulmak için polislerin el fenerinden ve kameraların ışığından yararlanmaya çalıştı. M.K.'nin damar yolunun bulunması için zaman kaybetmek istemeyen sağlık ekipleri, yaralıyı ambulansa bindirerek Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Olayı gerçekleştiren 4 kişinin aranması için çalışma başlatılırken, M.K.'nin aşırı kan kaybettiği ancak sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(KÖZ-SE-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title