Haberler

Kaymakam KökenTürkiye'de Yılın Kaymakamı Adayı Gösterildi

Yeni ilçe Seydikemer'in kurucu Kaymakamı Muammer Köken görev yaptığı süre içinde hazırladığı projeler yılın kaymakamlığına aday gösterildi.

Türkiye'de Yılın Kaymakamı Adayı Gösterildi

81 ilin ilçelerinde görev yapan kaymakamlar önce kendi illerinden seçilerek ardından Türkiye geneli için aday gösteriliyor. Muğla Valiliği tarafından Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken yaptığı projeler ve ilçeye kattığı değerler nedeniyle en başarılı 81 kaymakam arasına girdi. Seydikemer Kaymakamlığı ilçede yapılan bütün çalışmaları bir kitap haline getirerek Bakanlığa gönderdi. 2013 Eylül ayında göreve başlayan Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken 2016'nın son ayında Kırıkkale ili Keskin ilçesine tayin oldu. Yaptığı projeler ile Muğla genelinde ilk sırada yer alan Köken artık 81 Kaymakam arasında Yılın Kaymakamlığına aday gösterildi.

"Likya'nın Kalbi Seydikemer"

"2 Eylül 2013'te Acaba Olur mu?" diyen Kemer'den Neden olmasın diyen Seydikemer'e" Likya'nın Kalbi Seydikemer başlıklı kitapçıkta, Turizm-Tanıtım, Eğitim, Sosyal – Kültürel, İnşaat, Emlak,Şehircilik gibi başlıklardan oluşan ve toplamda 120 sayfalık faaliyeti kitap haline getirerek içişleri bakanlığına gönderdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Muammer Köken Seydikemer Türkiye Muğla Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title