Haberler

Kayıp Evrim İçin Metruk Binalarda Arama Yapıldı

Tokat’ta Yenisu Köyü yaylasında kaybolan 3.5 yaşındaki Evrim Atış’ın köydeki evinin çevresi ve metruk binalarda JAK ve AFAD ekipleri arama yaptı.

Tokat'ta Yenisu Köyü yaylasında kaybolan 3.5 yaşındaki Evrim Atış'ın köydeki evinin çevresi ve metruk binalarda JAK ve AFAD ekipleri arama yaptı.

Tokat'ın Turhal ilçesine bağlı Yenisu Köyü yaylasında Salı günü kaybolan Evrim Ateş'i arama çalışmaları devam ediyor. Hayvancılık yaparak geçimini sağlayan Dilek- Burhan Atış çiftinin 2 çocuğundan büyüğü olan Evrim Atış'ı en son annesi gördü. Çadırda bıraktığı kızını ahırdan döndüğünde göremeyen anne Atış, yakınları ile birlikte çevrede arama yaptı. Sonuç alamayan aile durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Komandolar, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi, AFAD ve UMKE ekipleri vatandaşlarla birlikte ormanlık alanda, dere yataklarında aranmadık yer bırakmadı. JAK ve AFAD ekiplerinin kadavra köpekleri, iz takip köpekleri iz aradı.

Bugüne kadar yapılan çalışmalarda bir bulguya rastlanamazken, JAK ve AFAD ekipleri Yenisu Köyünde Evrim'in evi ve metruk binalarda arama yaptı. Yaylaya 3 kilometre uzaklıkta bulunan köyde JAK'ın kadavra köpeği 'mavi' ve "durgun" isimli iz takip köpeğinin de katıldığı arama çalışmalarında bir ipucuna ulaşılamadı.Köy sakinleri ise köylerinde ilk defa böyle bir olayla karşılaştıklarını, yapılan arama çalışmalarında bir ize rastlanamamasının üzüntüsünü yaşadıklarını kaydetti. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tokat AFAD Politika Güncel Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Bakmadan Geçme

Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı? Kuruluş Osman nerede çekiliyor? Kuruluş Osman hangi platoda, ilçede çekiliyor? Kuruluş Osman dizi çekimleri nerede? Atalanta Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Atalanta B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title