Haberler

Üsteğmen'den Şehit Yakut'a Duygulandıran Şiir: Yüreği Cennet Kokan Kadın

Güncelleme:

Kato Dağı'ndaki operasyonda görevli üsteğmen Furkan Önder, helikopter kazasında şehit olan Yarbay Songül Yakut'la çektiği fotoğrafı ve ona yazdığı şiiri paylaştı.

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinden havalanan Cougar tipi helikopter kalktıktan 3 dakika sonra yüksek gerilim hattına takılarak düşmesiyle şehit olan 13 askerden şehit Yarbay Songül Yakut için Kato Dağı'nda operasyon sürdüren Mehmetçik tarafından anlamlı şiir yazıldı.

Acı olayda Tümgeneral Aydoğan Aydın, Albay Oğuzhan Küçükdemir, Albay Gökhan Peker, Yarbay Songül Yakut, Binbaşı Koray Onay, Yüzbaşı İlker Acar, Yüzbaşı Nuri Şener, Başçavuş Mehmet Erdoğan, Uzman Çavuş Zeki Koç, Pilot Yüzbaşı Serhat Sığınak, Pilot Üstteğmen Abdülmüttalip Kesikbaş, Başçavuş Fevzi Kıral ve Pilot Uzman Çavuş Hakan İncekal şehit olmuştu. 43 gündür Beytüşşebap ilçesindeki Kato Dağı'nda devam eden operasyonda Mehmetçik ile bir araya gelen heyette bulunan Şehit Yarbay Songül Yakut için şiir yazıldı.

ÜSTEĞMEN, BERABER ÇEKTİĞİ FOTOĞRAFI PAYLAŞTI

Helikopter kazası haberini alır almaz Yarbay Yakut için şiir yazan Furkan Önder isimli üsteğmen Kato Dağı'ında Şehit Yarbay Songül Yakut ile beraber çektiği son fotoğrafı paylaştı.

"YÜREĞİ CENNET KOKAN KADIN"

Üsteğmen Furkan Önder şunları kaleme aldı:

"Benim yüksek dağlarda açan gülüm. Sen de mi gidecektin? Sana en son şunu demiştim. Herkes Nazlı Çelik'in yanına koşuyor. Gerçek kahraman sensin bi selfi çekelim. Gülmüştün. Sen de mi gittin şimdi. İçime mi doğmuştu. O sıcaklığın, gözlerindeki dostluk. Son sözün oldu bana "Size minnettarız". Asıl biz sana minnettarız. Yüreği cennet kokan kadın".

Üsteğmen Furkan Önder yazdığı şiiri sosyal medya hesabında paylaştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kato Dağı Uludere Şenoba Şırnak Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

title