Haberler

Kartepe'de Model Uçak Şenliği

Kartepe Belediyesi'nin, Kocaeli Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi ve Türk Hava Kurumu Kocaeli Şubesi işbirliği ile Arslanbey Yerleşkesi'nde düzenlendiği '2. Radyo Kontrol Model Uçak Hava Şenliği renkli görüntüler eşliğinde gerçekleşti.

Kartepe Belediyesi'nin, Kocaeli Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi ve Türk Hava Kurumu Kocaeli Şubesi işbirliği ile Arslanbey Yerleşkesi'nde düzenlendiği '2. Radyo Kontrol Model Uçak Hava Şenliği renkli görüntüler eşliğinde gerçekleşti. Bu yıl ikincisi düzenlenen Radyo Kontrol Model Uçak Hava Şenliği Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kocaeli Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem Yılmaz, Türk Hava Kurumu Kocaeli Şube Başkanı Turgut Duman ev sahipliğinde Gebze, Kandıra ve Körfez İlçe THK şube başkanları ve yöneticileri, sivil toplum temsilcileri ve havacılık sektörüne gönül verenleri Kartepe'de buluşturdu.

Konuşmaların ardından Üniversite kampüs alanında havacılık sektörüne hizmet eden pistte düzenlenen şenlikte radyo kontrollü model uçak sahibi İstanbul, Bursa, Karadeniz Ereğlisi, Eskişehir, Sakarya ve Kocaeli'den 30 pilotun gösterileri büyük ilgi ile izlendi. KOÜ Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem Yılmaz üniversitenin nitelikli eleman yetiştirmek ve gençlerin gelişimlerine katkı veren bir kurum olduğunu hatırlattığı konuşmasına üniversite kültürü çerçevesinde böylesi sosyal etkinlikler ve çalışmaların havacılık konseptine uygun şenliğin de önemli bir etkinlik olduğuna dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kocaeli Üniversitesi Muharrem Yılmaz Arslanbey Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title