Haberler

Karaman Önder'den Anlamlı Davet

Güncelleme:

Önder Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Karaman Önder İmam-Hatipliler Derneği Başkanı Sn. Mehmet Sarı Ramazan-ı Şerif'in gelmesiyle birlikte başlatmış oldukları kampanyalar hakkında bilgi verdi.

Mehmet Sarı açıklamasında;

"Ramazan ayı manevi iklimin yoğun olduğu, paylaşma ve dayanışmanın zirvede yaşandığı mukaddes bir aydır. Bizde Karaman Önder İmam-Hatipliler Derneği olarak hayra, iyiliğe ve güzelliğe vesile olabilmek adına Bayramlık ve İftar Kampanyaları başlattık.

İlk olarak bizlere emanet olan yetimlerimizle bayram ve bayramlık coşkusunu birlikte yaşamak için " 1 Mezun 1 Yetim " sloganıyla yola çıkarak ilimizdeki tüm yetimlerimizin yüzlerini güldürmeyi, bayramlarını şenlendirmeyi arzuladık.

İkinci olarak ise Allah Rasulü'nün "Kim bir oruçluyu iftar ettirirse, oruçlu kadar sevap kazanır. Oruçlunun sevabından da hiçbir şey eksilmez." (Tirmizî, Savm 82) buyurduğu Hadis-i Şerif'inden hareketle öğrencilerimizi aynı sofralarda buluşturmak için İftar kampanyası başlattık.

Ramazan bereketini yaşamak ve şehrimizin dört bir yanına yaymak için tüm hemşehrilerimizden destek bekliyor ve hemşehrilerimizi hayra ortak olmaya davet ediyoruz."dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title