Haberler

Karabalık'tan TJK Yönetimine Ziyaret

Güncelleme:

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Şubat ayında gerçekleşen Türkiye Jokey Kulübü olağan genel kurulunda seçilen yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İstanbul'daki TJK merkezine ziyarette bulunan Başkan Karabalık'a Kartepe Atçılık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yard. Doç. Dr. Erdener Balıkçı ve Ak Parti Kocaeli İl Yöneticisi Orhan Arıkan da eşlik etti. Başkan Karabalık ve beraberindekileri TJK yeni başkanı Serdal Adalı karşıladı. Ziyarette yeni başkan Adalı ile birlikte TJK Genel Sekreteri Osman Hattat, TJK Asli Üyesi Levent Sarıkaya ve Genel Müdür Yardımcısı Murat Kuluöztürk de hazır bulundu.

TJK Başkanı Adalı'yı göreve gelmesinden dolayı tebrik eden ve yönetim kuruluna başarı dileklerini ileten Belediye Başkanı Karabalık, Kartepe Hipodromu'nda düzenlenen Kurtuluş Kupası At Yarışları'nda çekilen bir fotoğrafı da hediye etti. Başkanlar, Kartepe İlçesi'nde bulunan TJK Kartepe İdman Merkezi'nin hipodroma dönüştürülmesi ardından yapılan düzenlemelerle ilgili karşılıklı görüş alış verişinde de bulundular.

TJK yarış takvimine alınan Kartepe Hipodromu'nda ilk yarışların 19 Kasım tarihinde ikinci yarışında 26 Kasım 2013 tarihinde yapılacak olmasından mutluluk duyduklarını belirten Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Kartepe İlçesi'nin kalkınmasına katkı verecek bu önemli projenin hayata geçirilmesi için üzerimize düşenleri yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Kartepe iklim koşulları nedeniyle yıllardır at haraları ile dünyanın gözbebeği olmuş bir bölgedir. Mevcut TJK Kartepe İdman Merkezi'nin hipodroma dönüştürülerek yarışlara açılması da bölgenin hem ekonomik hem de sosyal yaşantısına hareketlilik kazandıracağına inanmaktayım" dedi.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Başkan Karabalık, TJK Başkanı Adalı'yı ilçeye de davet etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Jokey Kulübü Şükrü Karabalık Serdal Adalı Kartepe Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title