Haberler

Kanlı Soyguna Otomobil Almak İçin Kalkışmış

Güncelleme:

Samsun'un Bafra ilçesinde kasiyeri vurarak ölümüne neden olan maskeli soyguncunun, otomobil almak için bu yola başvurduğu ileri sürüldü.

Samsun'un Bafra ilçesinde Emirefendi Mahallesi'ndeki A-101 marketine giren ve kasiyer Murat Demir'den (29) kasadaki paraları isteyen maskeli Seyit T.(19), kendisine direnen Demir'i tabancayla vurarak ölümüne neden olmuştu.

Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından yakalanarak çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan Seyit T.'nin verdiği ifadede, otomobil almak için marketi soymaya kalktığını söylediği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Samsun Bafra Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (51)

A101sahibine!!!!:

a 101 sahibi kim bilmiyorum ama bak bu elemanın ekmek teknesini korumak kollamak istedi olan senin elemanına oldu . türkiye geneli bir günlük karını harcasan belki 5-10 ev alacaksın. 5-10 ev istemez, bari bu çocuk belki evli bilmiyorum ailesine bir ev alsan nolur. yani bir evcik. dünya malını sersen o çocuk gelmeyecek. senin paranı kurtarmak için öldü. o çocuğa yardım yoksa 101den alışveriş yapmam daha duyana kadar!!! UMARIM YARDIM EDERSİNİZ A101

55
1
yanıtYanıtla
Kartal:

Çok doğru, oranın sahibi o çocuğun ailesine esaslı bir yardım yapmasa, şerf engellidir.

yanıt3
yanıt0
ayşe:

önce derlerki bırakın canınız önemli para nedirki parada gidince takır takır maaşdan keserler market sektörü yaşadım yani.

yanıt0
yanıt0
HÜSEYİN UĞUR:

A 101 ''İN SAHİBİ ASYA BANK YANİ GÜLEN CEMAATİ

yanıt1
yanıt0
trol avcısı:

bu ayşe sakın ak trol olmasın

yanıt0
yanıt0
asdfghgh:

bank asya ortaklığından cıkalı yıllar oldu ac bak oku araştır sonra yorum yaz hüseyin uğur

yanıt0
yanıt0
AYŞE:

ne alaka ak trol felan anlamadım. Burada çalıştığımızı söylüyoruz can güvenliği bile yok konuyu nereye çekiyorsunuz anlamıyorum.

yanıt0
yanıt0
akılsız baş:

ucuz kahramanlığa gerek yok. paranın sahibi bile parayı verirdi. al işte öldün. Allah rahmet etsin ama kasiyer akılsızmış

9
29
yanıtYanıtla
YOK BÖYLE BİRSEY:

hapiste arabaya bindirirler seni merakın kalmaz ş. . . . . siizzz

29
0
yanıtYanıtla
ziya bayar:

Zalim izzetinde, mazlum zilletinde kalıp buradan göçüp gidiyorlar. Demek bir mahkeme-i kübraya bırakılıyor.

25
0
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title