Haberler

Kanala Uçan Kamyonetten Çıktı, Battaniyeye Sarınarak Uyudu

Sezer ŞAHİNDAŞ FETHİYE (Muğla), (DHA) - Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde alkollü olarak kullandığı kamyonetle su kanalına uçan 56 yaşındaki Zekai Ünlü Kaya, çevredekilerin yardımıyla yarıya kadar suya gömülen araçtan çıkarıldı.

Sezer ŞAHİNDAŞ FETHİYE (Muğla), (DHA) - Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde alkollü olarak kullandığı kamyonetle su kanalına uçan 56 yaşındaki Zekai Ünlü Kaya, çevredekilerin yardımıyla yarıya kadar suya gömülen araçtan çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin gelmesini bekleyen Kaya, aracından aldığı battaniyeye sarınarak bankta uyudu.

Kaza, saat 00.30 sıralarında Fethiye'nin Foça Mahallesi'nde meydana geldi. Alkollü olduğu iddia edilen Zekai Ünlü Kaya, yönetimindeki 48 GJ 649 plakalı kamyonetle kent merkezinden evine gitmek için yola çıktı. Yerguzlar Caddesi'nde seyreden Kaya'nın direksiyon kontrolünü yitirmei üzerine yoldan çıkan kamyonet, su kanalına uçtu. Ters dönen araç, yarıya kadar suya gömüldü. Kanal boyunda köpeğini gezdiren bir vatandaşın yardımıyla araçtan çıkan Kaya, kazadan yara almadan kurtuldu. Kıyafetleri ıslanan Kaya, kamyonette bulunan battaniyeye sarınarak olay yerinin yaklaşık 100 metre ilerisinde bankta yardım ekiplerinin gelmesini bekledi. Bir süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri, sürücü Zekai Ünlü Kaya'yı aramaya başladı. Yarım saat çevrede arama yapan polis, Kaya'yı bankta uyurken buldu.

Ekipler tarafından uyandırılan Zekai Ünlü Kaya, Üşüyorum, üşüyorum diyerek yardım istedi. Polis, ayakta durmakta güçlük çeken Kaya içim ambulans istedi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kaya, kendisini ambulansa bindirmek isteyen görevlilere zor anlar yaşattı. Bir süre sonra Üşüyorum, üşüyorum, hadi gidelim diyerek ambulansa binmek isteyen Kaya, sedyeye alınarak Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Hastanede alkol muayenesi yapmak isteyen trafik ekipleri, sürücüye alkolmetreyi üfletmek istedi. Bunda başarılı olamayan trafik ekipleri, Kaya'dan alkol testi için kan örneği aldırdı. Acil servis doktorları da Kaya'nın yapılan fiziki muayenesinde aşırı alkollü olduğuna dair tutanak tuttu. Zekai Ünlü Kaya'nın, daha önce de alkollü araç kullanırken yakalandığı belirtildi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title