Haberler

Kaleci Rüştü Beşiktaş ile Anlaştı

Transfer Çalışmalarını Sürdüren Beşiktaş'ta Bugün Sürpriz Bir Gelişme Yaşandı ve Fenerbahçe'nin Kalecisi Rüştü Reçber ile 3 Yıllık Anlaşma Yapıldı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta bugün sürpriz bir gelişme yaşandı ve Fenerbahçe'nin kalecisi Rüştü Reçber ile 3 yıllık anlaşma yapıldı.

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Neşet Yalçın, Colin Kazım Richards ile imzaladıkları sözleşmenin töreninden sonra gazetecilere Rüştü ile yeniden anlaştıkları yönünde açıklama yapmasına rağmen, bugün sürpriz bir gelişme yaşandı ve Rüştü, sabah saatlerinde ezeli rakipleri Beşiktaşlı yöneticilerle masaya oturdu. Rüştü'nün, siyah-beyazlı yöneticilerle yaptığı görüşmede anlaşmaya vardığı ve 3 yıllık sözleşme imzalayacağı bildirildi.

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan ise ''Yönetim kurulu üyeleri olarak transferleri ancak alt yazılardan öğrenebiliyoruz'' şeklinde sitemde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title