Haberler

Kahramanmaraş 350 bin liralık dolandırıcılık, bardak ve peçetelerden aydınlatıldı

Güncelleme:

350 bin liralık dolandırıcılık, bardak ve peçetelerden aydınlatıldıKahramanmaraş'ta, sahte plakalı TIR'a yükledikleri 350 bin liralık metal mutfak eşyasını adrese teslim etmeyerek fabrikayı dolandıran şahıslar yakalandı.

350 bin liralık dolandırıcılık, bardak ve peçetelerden aydınlatıldı

Kahramanmaraş'ta, sahte plakalı TIR'a yükledikleri 350 bin liralık metal mutfak eşyasını adrese teslim etmeyerek fabrikayı dolandıran şahıslar yakalandı. Polis, TIR'ın ön torpidosunda yan yana duran bardak ve peçetelerden gerçek plakaya, oradan da dolandırıcılara ulaştı.

Kahramanmaraş'ta metal mutfak eşyası üreten bir fabrika, 350 bin lira değerindeki malzemeleri Gaziantep'e götürmesi için bir nakliye firması ile anlaştı. Malzemeler, perşembe günü 51 plakalı bir TIR'a yüklenerek yola çıktı ancak saatler sonra Gaziantep'ten gelen "Mutfak eşyaları gelmedi" telefonu üzerine dolandırıldığını anlayan fabrika sahibi poliste ihbarda bulundu.

KİMLİK VE PLAKA SAHTE ÇIKTI

İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, nakliyecilerin sözleşmede kullandığı kimlikler ile malzemelerin yüklendiği TIR'daki plakaların sahte olduğunu tespit etti. Bunun üzerine TIR'ın fabrikadan ayrılış saatinden itibaren güzergah üzerindeki tüm güvenlik ve mobese kameraları incelemeye alındı.

2 BARDAK, 6 PEÇETE ELE VERDİ

Polis, görüntüleri incelediğinde fabrikadan ayrılan TIR'ın ön torpidosundan yan yana duran 2 bardak ve 6 peçetenin aynısının 63 plakalı bir TIR'ın ön torpidosunda da olduğunu fark etti. Yapılan detaylı incelemede, malzemelerin yüklendiği TIR ile hareket eden bir otomobil de olduğu ve Şanlıurfa'ya gittikleri saptandı. Hemen Şanlıurfa'ya giden ekipler, burada Şanlıurfa polisi ile 7 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. TIR ve malzemeler bir depoda ele geçirilirken, İsmail T. (31), Davut T. (32) ve Hasan Y. (27) gözaltına alınarak Kahramanmaraş'a getirildi.

GAZETECİLERE KÜFRETTİ

3 şüpheli, emniyetteki sorgularının ardından hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Bu sırada şüphelilerden biri kendilerini görüntüleyen gazetecilere tepki gösterip küfretti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Güncel Haberler

Lise müdürü ve oğlu feci şekilde darp etmişti! Engelli yaşlı adamdan acı haber

Lise müdürü ve oğlu feci şekilde darp etmişti! Engelli yaşlı adamdan acı haber

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 21 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şaban Ataş'ın katilleri tutuklandı! Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı evlendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor Nagihan elendi mi? 21 Mayıs Survivor'a kim veda etti? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 21 Mayıs Survivor elenen isim! Resmi Gazete bugün (21 Mayıs) kararları neler? Romanyalılara Türkiye vizesi kalktı! Resmi Gazete atama kararları 2024! Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Reisi'nin ölümü sonrası İran'da taht oyunları! Hamaney'in koltuğu için en güçlü aday oğlu

Reisi'nin ölümü sonrası İran'da taht oyunları! Hamaney'in koltuğu için en güçlü aday oğlu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title