Haberler

Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Roketatarlı Saldırı

Güncelleme:

Kars'ın Kağızman ilçesinde PKK'lı bir grup terörist, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve polis lojmanlarına roketatarlı saldırıda bulundu. Çıkan çatışmanın ardından operasyon başlatıldı.

PKK'lılar Kars'ın Kağızman ilçesinde İlçe Müdürlüğü lojmanlarına saldırdı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.

ÇATIŞMA DEVAM EDİYOR

Olay, saat 21.00 sıralarında Kağızman ilçe merkezinde yaşandı. Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğü ve bitişiğinde bulunan lojmanlara bir grup terörist önce roketatarlı ardından uzun namlulu silahlarla saldırdı. Polisin saldırıya anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirmeye çalışan teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmanın ardından operasyon başlatıldı.

ÖLÜ YA DA YARALI YOK

Polis megafonla uyarıda bulunarak, vatandaşların evlerinden dışarı çıkmamaları yönünde uyarıda bulundu. İlk belirlemelere gören saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.

KAYMAKAM'DAN AÇIKLAMA

Kaymakam Musa Üçgül, "Şu anda ciddi bir sıkıntı yok. Polisimiz saldırılara anında cevap vermişlerdir. Gerekli önlemler ve tedbirler alınmıştır. Şu anda da operasyon sürüyor" dedi.

VATANDAŞLAR PANİK İÇERİSİNDE

Öte yandan, güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çatışma devam ederken, vatandaşlar evlerinin ışıklarını söndürerek panik içerisinde silah seslerinin susmasını bekliyor. Evlerinde çoluk çocuklarıyla birlikte korku içerisinde bekleyen vatandaşlar terörü lanetliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kağızman Kars Güncel Haberler

500

Yorumlar (150)

özet:

Bunların palazlanmasına müsade edenler silahlanmalarına ses etmeyip çözüm deyip görmezden gelenler bu askerlerin vebali hem sizin hem size oy atanların üzerinde

116
132
yanıtYanıtla
a arslan:

Uyanin ey kürtler sizin hakkınızı devletten başka kimse savunmaz. Aklınızı başınıza alın ve hdpkk yi desteklemeyin. Hdpkkyi destekleyen her kim olursa haindir.

70
68
yanıtYanıtla
a arslan:

Hdpkk yi desteklerse hain olurlar. İsterlerse gidip boş oy kullansinlar ama hdpkk yi desteklemesinler. Destek olan haindir.

yanıt5
yanıt0
Yardim ya rabbim:

SU PKK illeti ne caresiz dertler ver yarabbim

79
48
yanıtYanıtla
Cizira bota:

Polise , askere tas ve molotof atani, barikat kurani, yakip yikanin hakki kursundur. Bunlari taramak lazim 40-50''si geberir. Bak sen birdaha sokaga çikip saldirirlarmi. Bu kadarda serbestlik olmaz ya. Devlet çikardigi kanunlari hemen uygulasin. Bu ermeni hainlerini taramak gerekli, baska çare yok.

79
42
yanıtYanıtla
PKK ERMENİ ORGUTU:

Allahim vatanimizin milletimizim huzunu bozma calisan dis mihrajlara ve onun tasaron orgutlerine firsat verme Allahim Amin

77
41
yanıtYanıtla
yasasin tsk ve polisMobil-ANDROID:

kahrolsun ermeni uşakları ...

93
20
yanıtYanıtla
adsiz:

Bu ulkenin ekmeyini yiyip ihanet edenler birgun olokmalar girtlaginizda kalack .

71
35
yanıtYanıtla
Cizira bota:

Sitedeki PKK`li yorumcular, IP adreslerinizden gerçek kimliginiz alinmaktadir.

49
53
yanıtYanıtla
jöh:

erganalı sen eteklileri kancıkları karıştırdın yavrucum bak bugün şırnakta haince saldırdınız arabaya bomba koyup saldırdınız sonra kuyrugu kıstırıp kaçtınız ama biz peşinizden gelip 7 leşi aldık kimmiş topitoş

yanıt10
yanıt3
Tüm 150 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title