Haberler

Kağıthane'de gaziler unutulmadı

19 Eylül Gaziler Günü dolayısı ile Kağıthane Kaymakamlığı himayesinde düzenlenen programa katılan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, gazi ve gazi yakınları ile bir araya geldi.

19 Eylül Gaziler Günü dolayısı ile Kağıthane Kaymakamlığı himayesinde düzenlenen programa katılan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, gazi ve gazi yakınları ile bir araya geldi.

Kağıthane'de gaziler unutulmadı. Kağıthaneli gaziler Nurtepe Sosyal Tesisleri'nde bir araya geldi. Kağıthane Kaymakamlığının organize ettiği programa Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de katıldı. Tüm gazi ve gazi yakınlarının olduğu masaları tek tek dolaşan Başkan Öztekin, gazilerle sohbet ederek anılarını dinledi. Kur-an Tilaveti ile başlayan program, yemek ve protokol konuşmaları ile devam etti.

"Gazilerimize borçluyuz"

Konuşmasında bu ülkenin gazilere çok şey borçlu olduğunu ifade eden Başkan Öztekin; "Bugün 19 Eylül Gaziler Günü vesilesi ile değerli gazilerimizle bir araya gelmiş bulunmaktayız. Aramızda birçok gazimiz var. Kimi Kore'de kimi Kıbrıs'ta kimi de 15 Temmuz gecesi bu vatan uğruna gözünü bile kırpmadan düşmanla karşı karşıya gelerek gazi olmuş. Şüphesiz ki bugün burada böyle güzel bir yemekte bir araya gelebiliyorsak bunu bizler de gazilerimize borçluyuz. Bizler aziz şehit ve gazilerimiz sayesinde bugün bu topraklarda varlığımızı sürdürüyor ve yine onların güvencesi ve onlardan aldığımız güç ile yeni ve güçlü Türkiye'yi inşa ediyoruz "dedi.

"Sizlere çok şey borçluyuz"

Aramızdan ayrılan ve ebediyete intikal eden tüm gazi ve şehitler için rahmet dileyen Başkan Öztekin programda bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm gazilere teşekkürlerini iletti. Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç'te yaptığı konuşmasında gazilere teşekkürlerini iletti. Kaymakam Göç, "Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğü için şehit olanlara Allah'tan rahmet, gazilere de sıhhat diledi. Şehit ve gazilere minnettar olduklarını belirten Göç, "Sizlere çok şey borçluyuz. Sizlere, ailelerinizle birlikte mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

19 Eylül Gaziler Günü Mevlüt Öztekin Kağıthane Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
title