Haberler

Kadınlar 8 Mart'a özel başarı hikayelerini anlattılar

Muratpaşa Belediyesi'nin yenilik, buluş ve girişim destekleme merkezi ASSİM, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, farklı sektörlerde başarı hikayelerine imza atan 6 kadın girişimciyi kadın ve girişimcilik konulu panelde bir araya getirdi.

Muratpaşa Belediyesi'nin yenilik, buluş ve girişim destekleme merkezi ASSİM, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, farklı sektörlerde başarı hikayelerine imza atan 6 kadın girişimciyi kadın ve girişimcilik konulu panelde bir araya getirdi. ASSİM'de düzenlenen panel büyük ilgi gördü.

Muratpaşa Belediyesi'nin yenilik, buluş ve girişim destekleme merkezi Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi (ASSİM), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Antalya'nın başarılı 6 kadın girişimcisini düzenlediği panelde bir araya getirdi. İki oturum halinde gerçekleştirilen 'Kadın Girişimcilik' konulu panelde TOBB Antalya Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Serap Kocaoğlu, Makina Mühendisleri Odası Antalya Şubesi eski Başkanı ve Terma Mühendislik kurucusu Ayşen Hamamcıoğlu, AGT Ağaç Sanayi Dijital Dönüşüm ve İnovasyon Müdürü Nihal Yazgan, 1983 Beyoğlu markasının kurucusu Seda Sezer Şahin, Enpro Bilişim kurucu ortağı Derya Selin Çakır, Harika Doğum kurucusu Ayşe Betül Balcı konuşmacı olarak yer aldı.

Zorlukları nasıl aştıklarını anlattılar

ASSİM İnovasyon Merkezi Koordinatörü Eda Şahal'ın moderatörlüğünde gerçekleşen "Antalya'nın Girişimcilik Ekosisteminde Kadınların Yeri" konulu birinci oturumda, panelistler iş, aile ve sosyal hayatlarında bir kadın olarak karşılaştıkları zorlukları ve bunları nasıl aştıklarını katılımcılarla paylaştılar. Gain Global Antalya Direktörü Ersin Nakışçı moderatörlüğünde gerçekleşen "Kadın Girişimci Hikayeleri" başlıklı ikinci oturumda ise kadın girişimciler işlerini nasıl kurduklarını, işlerini geliştirirken karşılaştıkları farklı deneyimlerini anlattı.

Girişimci bir kadının anne, iş sahibi, çalışan gibi aynı anda birçok rol üstlendiğini vurgulayan panelistler, başarılarını sıkı çalışmalarına, işlerine olan tutkularına ve hayallerinden vazgeçmemelerine bağlı olduğunu ifade etti. Bilişimden hizmet ve sanayi sektörüne ayrı birer başarı hikayesine sahip kadınlar, fırsat eşitliği sağlandığı takdirde kadınların büyük başarılara imza attıklarını ve gelecekte de daha büyük başarılara ulaşacaklarını panelde dile getirdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muratpaşa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title