Haberler

Japonya'nın İlk Şehir İçi Tatil Köyü

Güncelleme:

Rıtz-Carlton Kyoto'nun açılışı ile Rıtz-Carlton, Japonya'nın kalbinin attığı şehre duyduğu saygıyı göstermektedir.

Dünyanın kültürel olarak en zengin şehirlerinden birinde 2014 yılının en çok beklenen açılışlarından biri olan Ritz-Carlton Kyoto açılışı The Ritz-Carlton Hotel Company, L.L.C. ve Japonya'nın önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Sekisui House, Ltd. tarafından gerçekleştirilmiş olup, Ritz-Carlton Kyoto şehrin ilk gerçek uluslararası lüks oteli ve Japonya'nın ilk şehir içi tatil köyü olmuştur.

Zen tapınakları, sarayları ve bahçeleri ile meşhur olan şehrin merkezinde, nehir kenarında konuşlanan otel, Ritz-Carlton'un emsalsiz şıklığı ve ünü yayılmış olan hizmet anlayışını Kyoto şehrine taşımakta olup; tasarımı sayesinde şehrin kültürel mirasına duyduğu saygıyı yansıtmaktadır.

Ritz-Carlton Genel Müdürü ve Operasyon Direktörü Herve Humler şöyle bir yorumda bulunmuştur: "Japonya'da, güzel Kyoto şehrinde dördüncü Ritz-Carlton otelini açmaktan gurur duyuyoruz. Misafirlerimiz her zaman güzelliği çağrıştıran, yeni ve ilham verici mekânların arayışı içindeler ve uzun zamandır bu inanılmaz mekânda hizmet sunmamıza dair arzularını dile getirmiş bulunmaktadırlar." Kendisi sözlerine şöyle devam etmiştir: "İnanıyorum ki bu otel Japonya'ya açılan zamansız bir pencere sunmakta ve dünya çevresindeki diğer 85 Ritz-Carlton otelini kusursuz bir biçimde tamamlamaktadır."

Ritz-Carlton, Kyoto huzur dolu bir mabettir. Otel Nijho Ohashi'de Kamogawa Nehri'nin sakin kıyılarında konuşlanmakta olup, şehrin perakende satış ve eğlence merkezleri olan Gion ve Kawaramachi-dori bölgelerini de içeren Kyoto'nun popüler merkezlerine yakın mesafede bulunmaktadır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Japonya Kyoto Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title