Haberler

Japon Geline Türk Usulü Düğün

Gaziantep'te, Demirci 19 Yaşındaki Akif Esim, İnternette Tanıştığı 18 Yaşındaki Japon Atsumi Tsuchiya ile Türk Geleneklerine Göre Düzenlenen Düğünle Evlendi.

Gaziantep`te, demirci 19 yaşındaki Akif Esim, internette tanıştığı 18 yaşındaki Japon Atsumi Tsuchiya ile Türk geleneklerine göre düzenlenen düğünle evlendi.

Babasıyla birlikte işyerinde inşaat demiri satışı yapan Akif Esim, Japonya`da bir plastik fabrikasında çalışan ağabeyi 24 yaşındaki Serdar Esim`e özenerek önce Japonca öğrendi. Çeşitli kitaplar yardımıyla günlük kullanılan Japonca kelimeleri öğrenen Esim, daha sonra aldığı bilgisayarla internette chat yaparken tanıştığı Japon Atsumi Tsuchiya ile arkadaşlık kurdu. Sanal alemde 4 ay süren sohbetlerin ardından Japon kızına evlenme teklif eden Akif, Atsumi`den ilk önce olumsuz yanıt aldı. Daha sonra ağabeyinin yardımıyla pasaport çıkarıp Japonya`ya giden Akif Esim, Atsumi`nin yaşadığı Fukuoka Kurumeshi şehrinde kız arkadaşı ve ailesini ikna etmeyi başardı. Evlilik kararı üzerine ailesiyle birlikte önceki gün Gaziantep`e gelen Japon gelin Atsumi`ye Türk geleneklerine göre düğün yapıldı. Japon aile zorlansa da düğünde çifte telli oynadı. Japon gelin, ellerine yaktığı kınayla eşiyle sahnede oynadı. Düğünde gelinin erkek kardeşi Masatoki de önceden öğretilen kuşak merasimini uyguladı. Japon gelin, kendisine kırmızı kuşak takan ağabeyi ile para takan babası Masahiro`nun elini öptü.

Gelin arabasının arkasına `Anamın Japon gelini` yazdıran Akif Esim, çok mutlu olduklarını belirterek aşklarının sınırları aştığını söyledi. Japon gelin Atsumi, ``Başlangıçta Türkiye`ye gelmeyi ve internette tanışacağım biriyle evlenmeyi hiç düşünmemiştim. Ama artık buradayım. Türkiye`yi çok sevdim. Buradaki insanlar çok sıcak. Bundan sonra Türk geleneklerine göre yaşayacağım`` dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title