Haberler

Jandarmadan Sahte Para Operasyonu

Güncelleme:

Uşak'ta, jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, bir otomobilde, sahte ve gerçek Alman markları ele geçirildi.

Uşak'ta, jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, bir otomobilde, sahte ve gerçek Alman markları ele geçirildi, 4 kişi gözaltına alındı.

Uşak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sivaslı İlçesi'ndeki bir grubun piyasaya sahte para ve altın sürmeye çalıştığı ihbarını aldı. Çalışma başlatan jandarma, teknik ve fiziki takibin ardından dün Sivaslı İlçesi Pınarbaşı Beldesi'nde, Y.Ç.'nin kullandığı otomobili durdurup arama yaptı. Aramada, otomobile gizlenmiş halde toplam 81 bin 100 marklık 1450 sahte banknot, 570 gerçek Alman Markı banknotu, 1911 tarihli 4 gerçek altın ve 176 da sahte altınla, 1 ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Jandarma, 2002 yılında tedavülden kalkan marklarla dolandırıcık yapılmasının planlandığı üzerinde dururken, otomobilde bulunan Y.Ç, M.O., İ.Ş. ile A.D. gözaltına alındı. Şüphelilerin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. - Van

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sivaslı Uşak Politika Güncel Haberler

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

'Lig'in en iyi antrenörü benim' diyordu! Çalıştırdığı 2 takım da küme düştü

"Lig'in en iyi antrenörü benim" diyordu! Çalıştırdığı 2 takım da küme düştü

Sokak hayvanlarıyla ilgili çarpıcı anket! Üç kişiden ikisi 'Çözüm kısırlaştırma' diyor

Sokak hayvanlarıyla ilgili çarpıcı anket! Üç kişiden ikisi "Çözüm kısırlaştırma" diyor

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yeni müfredatı onayladı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yeni müfredatı onayladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title