Haberler

İzmit'e Hizmete Sevdalıyız

Başkanlar Karaosmanoğlu ile Doğan, İzmit'te esnaf ve vatandaşları ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İzmit'te esnaf ziyaretlerinde bulundu, vatandaşla bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Başkanlar Karaosmanoğlu ile Doğan, ''İzmit'e, İzmit halkına hizmet etmeye sevdalıyız'' dedi.

İZMİT ESNAFINI ZİYARET

Başkan Karaosmanoğlu, bütün bir mesai gününü İzmit'e ayırırken, kendisine Doğan'ın yanı sıra AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz eşlik etti. Başkanlar Karaosmanoğlu ile Doğan, sabah erken saatlerde Belsa Taksi ziyaretiyle başladıkları İzmit turuna Wall Street Institute, Damat Tween, Renk Mağazası, Dayıcım Büfe ve Atakan Taksi ile devam etti.

VATANDAŞTAN BAŞKANLARA TEŞEKKÜR

Başkan Karaosmanoğlu, yoğun programları sırasında açılışlarına katılamadıkları iş yerlerini ziyaret etmek ve İzmit esnafıyla bir araya gelmek istediklerini söyledi. Ziyaretler sırasında yürüyüş yolunda yürüyen Başkanlar Karaosmanoğlu ile Doğan'a vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. İzmit esnafı ve vatandaşlar, hayatı kolaylaştıran hizmetlerinden dolayı Başkanlar Karaosmanoğlu ile Doğan'a teşekkür etti.

DEĞİŞEN VE GELİŞEN İZMİT

Başkanlar Karaosmanoğlu ile Doğan, İzmit programı çerçevesinde ilçede yapılması planlanan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde de bulundu. Büyükşehir ve İzmit Belediyesi olarak, ilçeye çok önemli hizmetler yaptıklarına değinen Başkan Karaosmanoğlu, ''Yaptığımız hizmetlerle İzmit'in çehresi değişti. Değişen ve gelişen İzmit'e olan hizmetlerimiz bundan sonra da hiç azalmadan devam edecek'' ifadesini kullandı. İzmit Belediye Başkanı Doğan da, ilçeye olan hizmetleri ve kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Nevzat Doğan Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title