Haberler

İzmir - Üniversiteli Genç, Hırsız Kurbanı Oldu

Üniversiteli genç, hırsız kurbanı olduİZMİR'in Bayraklı İlçesi'nde yaşayan Deniz Berk Gökgöz, düğünlerde müzik yaparak harçlığını çıkarttığı yaklaşık 7 bin TL değerindeki orgunu satmak isterken, hırsızların kurbanı oldu.

Üniversiteli genç, hırsız kurbanı oldu

İZMİR'in Bayraklı İlçesi'nde yaşayan Deniz Berk Gökgöz, düğünlerde müzik yaparak harçlığını çıkarttığı yaklaşık 7 bin TL değerindeki orgunu satmak isterken, hırsızların kurbanı oldu. Satış sırasında nüfus cüzdanını almak için yakındaki evine gittiğini, döndüğünde orgunu da alıcıyı da kafede bulamadığını belirten Gökgöz, "Güvenlik kamerası görüntülerine baktığımızda iki kişi olduklarını gördük" dedi.

Olay, Çiçek Mahallesi'ndeki bir kafede geçen perşembe günü öğle saatlerinde meydana geldi. Adnan Menderes Üniversitesi İşletme Fakültesi'ne bu yıl kaydını yaptıran Deniz Berk Gökgöz, okul masraflarını karşılamak için düğünlerde müzik yaparak harçlığını çıkarttığı orgunu satmak üzere internetten ilan verdi. Yaklaşık 7 bin TL değerindeki orgu almak için Gökgöz'ü arayan kimliği henüz belirsiz bir kişi, buluşmak üzere randevulaştı. Evinin yakınındaki kafede buluştuğu alıcının, nüfus cüzdanını görmek istemesi üzerine, orgu burada bırakan Gökgöz, kimliğini getirmek için yakındaki evine gitti. Kafeye döndüğünde alıcının da orgun da orada olmadığını gören Gökgöz, hırsız kurbanı olduğunu anladı.

YAŞANANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Hırsızların iki kişi olduğunu belirten Gökgöz, "Bir süre önce babamın aldığı orgla stüdyoda ve düğünlerde müzik yaparak harçlığımı çıkartıyordum. Üniversiteyi kazanınca okul masraflarını karşılamak ve tutacağım evin giderleri için satmaya karar verdim. İnternetten ilan verdim. Alıcı gibi davranın kişiyle bir kafede buluştuk. Benden nüfus cüzdanımı istedi. Evim yakın olduğu için orgu kafede bırakıp gittim. Kafeye geldiğimde ne orgumu ne de alıcıyı göremedim. Güvenlik kamerası görüntülerine baktığımızda iki kişi olduklarını gördük. Benimle irtibat kuran kişinin dışında bir kişi daha varmış ve bizi takip ediyormuş. Ben eve gittikten sonra kafede oturan şüpheli kalkıp, birlikte hareket ettiği kişiye orgu göstermiş. Diğer kişi de orgu alıp gitmiş. Okul masraflarımı karşılayacaktım, şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Orgumun arka kısmında büyük bir çizik vardı. Yetkililerden orgumun bulunması için yardım istiyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bayraklı 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title