Haberler

İzmir Trafiğine Havadan Denetim

İzmir trafiğine havadan denetimKURBAN Bayramı tatilinin dokuz güne çıkmasıyla birlikte özellikle İzmir'in turistik ilçeleri tatilci akınına uğradı.

İzmir trafiğine havadan denetim

KURBAN Bayramı tatilinin dokuz güne çıkmasıyla birlikte özellikle İzmir'in turistik ilçeleri tatilci akınına uğradı. Trafik yoğunluğunu göz önünde bulunduran İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'ın talimatıyla, bayram tatili boyunca ekipler yerden sürdürdükleri denetimlerin yanı sıra havadan da sürekli kontroller yapacak. Aşkın, Halkımızın rahat ve güvenli bir tatil yapması içini bizler sürekli görev başında olacağız dedi.

İzmir ve özellikle de Çeşme ilçesi başta olmak üzere Seferihisar, Urla, Foça, Dikili ilçeleri adeta tatilcilerin akınına uğradı. İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'ın talimatıyla, bayram tatili boyunca ekipler yerden sürdürdükleri denetimleri havadan da yapacak. İzmir emniyetinin bayramdaki hava denetimlerini DHA ekibi de izledi. Adnan Menderes Havalimanı'ndan havalanan İzmir Emniyet Müdürlüğü Havacılık Şube Müdürlüğüne bağlı polis helikopteriyle kentteki trafik yoğunluğu havadan kontrol edildi. Helikopter havadan, kurban satış yerleri, mezarlıklar, şehitlikler, alışveriş merkezleri ve ana arterlerde görev yapan ekipleri havadan izledi. Trafikten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Arif Aysun da bu bölgelerde görevli ekipleri yönlendirdi.

DENETİMLER HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Havadaki denetimin ardından açıklama yapan Arif Aysun, İzmirliler bayta olmak üzere tüm tatilcilerin rahat ve huzurlu bir bayram geçirebilmeleri için her türlü önlemi aldıklarını belirterek, İzmir trafiğini havadan denetledik. Ekiplerimizin yeterli olup olmadıkları görmüş olduk. Nerelerde yoğunluk vara daha kolay gördük. Buna göre de önlemlerimizi aldık. Kent içerisinde ana artellerde mezarlık ve kurban pazarları çevrelerinde önlemlerimizi günler öncesinden almıştık. Dış yollarımızda ise her 5 kilometrede bir ekibimiz olacak sürekli denetimde bulunacaklar. Özellikle kazalara neden olan yorgun sürücülere karşı uygulamalarımız olacak dedi.

Çeşme özelinde de önlemleri arttırdıklarını anlatan Arif Aysun, Mevcut ekiplerimize ilaveten bisikletli trafik polislerimizi de bu ilçemize gönderdik dedi. İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Halkımızın rahat ve güvenli bir tatil yapması içini bizler sürekli görev başında olacağız dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Aşkın Çeşme İzmir Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Bakmadan Geçme

Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şampiyon olan takım Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidiyor mu, eleme mi oynuyor? Real Madrid Alaves maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Alaves maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Zaniolo sakatlandı mı, ne zaman sahalara dönecek? Tottenham Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Tottenham M.City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, maddeleri nelerdir? Tottenham Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Tottenham M.City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Yasemin Allen kimdir? Yasemin Allen kaç yaşında, nereli?
Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

title