Haberler

İzmir - Kadın Müdürden Örnek Girişim

Kadın müdürden örnek girişim İzmir İl Sağlık Müdürü Dr. Ayhan İzzettinoğlu, Sağlık Müdürlüğü ve bağlı kurumlarda çalışan görme engelliler için Müdürlüğe bir adet 'tandem' bisiklet aldı.

Kadın müdürden örnek girişim

İzmir İl Sağlık Müdürü Dr. Ayhan İzzettinoğlu, Sağlık Müdürlüğü ve bağlı kurumlarda çalışan görme engelliler için Müdürlüğe bir adet 'tandem' bisiklet aldı. 3 Aralık dünya engeliler günü öncesi önce kurum çalışanı engelilerle birlikte kahvaltı yapan ve sorunlarını dinleyen İzzettinoğlu daha sonra Kültürpark'ta kurumun hukuk bürosunda görevli görme engelli Avukat Recep Çetinle bu çift kişilik bisikletle tur attı.

Daha önce İzmir'deki bisiklet kulüpleri birlikte engelilerin sorunlarına ve sağlıklı yaşama dikkat çekmek için bisiklet grubu oluşturduklarını belirten İzmir İl Sağlık Müdürü Dr. Ayhan İzzettinoğlu, "5 yaşından beri bisiklete biniyorum. Hatta bisikletimin tamirini kendim yapıyordum. Görme engelli Recep Çetin Arkadaşımız 15 yıldır kurumumuz hukuk bürosunda çalışıyor. 3 Aralık Dünya Engelleri gününde onların sorunlarına dikkat çekmek için bu etkinliği düzenledik. Kurumu engelli çalışanlar için uygun koşullara dönüştürdük. Bu gün SGK'dan resmi olarak raporlu 98 bin 564 engelli vatandaşımız kaydı var. Her birimiz her an geçireceğimiz bir kaza bir hastalıkla engelli olma riski var. Bunu hiç bir zaman unutmadan engellilerin sorunlarına her zaman duyarlı olup gündemde tutmalıyız. Şimdi bu çift kişilik bisiklet sayesinde görme engeli arkadaşlarımızla aynı mutlululuğu yaşayacağız. Görme engelli arkadaşlarımız da bu bisiklet sayesinde etkinliklerimize katılacak" dedi.

Daha sonra İzzetinoğlu'nun kullandığı bisikletin arkasına Recep Çetin oturdu ve bir grup bisikletliyle Kültürpark turu yapıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Çetin Kültürpark İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title