Haberler

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Şehit Yakınları ve Gazilere İftar

Güncelleme:

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Yahşi, 15 Temmuz şehitlerine minnettar olduklarını vurgulayarak, emanetleri için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını belirtti.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, kentteki şehit yakınları ve gazilere iftar verdi.

Balçova Termal Oteli Kardelen Salonu'nda düzenlenen iftar, Türk Tasavvuf Müziği Dinletisi ve Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İftar vaktiden önce şehitler için dua edildi.

"ECDADIMIZIN EMANETLERİNİ YERE DÜŞÜRMEMEK İÇİN HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞI YAPMAYA HAZIRIZ"

İftarda konuşan İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, terörle mücadelede ve 15 Temmuz darbe girişimde yaşamını yitiren şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, gazilere de şifa diledi.

Türk milletinin tarihinin her döneminde inancı, vatanı, bağımsızlığı, bayrağı, ezanı gibi mukaddes bildiği değerler adına canı pahasına mücadele vermekten çekinmediğine dikkat çeken Yahşi, "Bugün de istiklalimize ve istikbalimize yönelik her saldırıya karşı aynı şuur ve kararlılıkla mücadele ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Ecdadımızın emanetlerini yere düşürmemek için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız" diye konuştu.

"VATANI İÇİN CANINI VEREN ŞEHİTLERE MİNNETTARIZ"

Yahşi, vatan için canını veren şehitlere minnettar olduğunu ve onları asla unutmayacaklarını vurgulayarak, "Şehitlerimizin emaneti olarak gördüğümüz geride bıraktıkları yakınlarına, aynı şekilde sahip çıkmak boynumuzun borcudur" dedi.

Dün kentteki özel eğitim öğrencileri ve ailelerine iftar veren İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yarın da öksüz öğrencilere iftar verecek.

Kaynak: AA / Güncel

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ömer Yahşi Balçova Termal Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title