Haberler

İzmir'de İthal Hırsızlar Yakalandı

İzmir'de Büyük Firmalara Ait Mutemetleri Takip Ederek 6 Ayrı Firmayı Soyan Gürcü Asıllı 4 Kişiden Oluşan Hırsızlık Çetesi Yakalandı.

İzmir'de büyük firmalara ait mutemetleri takip ederek 6 ayrı firmayı soyan Gürcü asıllı 4 kişiden oluşan hırsızlık çetesi yakalandı.

İzmir'in Bornova ilçesine bağlı Işıkkent ve Pınarbaşı semtlerinde art arda meydana gelen hırsızlık olayları polisi alarma geçirdi. Büyük firmalara ait mutemetleri takip ederek soygun yapan Gürcü asıllı 4 kişi, huzur timleri ve Dolandırıcılık Bürosu ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan 4 kişinin Hatay Betonyol semtindeki evlerinde narkotik köpeği Sera ile yapılan aramada, eroinin yanı sıra Hint keneviri ve haşhaş ele geçirildi. Dolandırıcılık Bürosu'nda sorguları süren

zanlılardan birinin uyuşturucu bağımlısı olduğu ortaya çıktı. Soruşturmayı çok yönlü olarak sürdüren ekipler, yakalanan soyguncuların aynı yöntemle 6 firma mutemedini soyduklarını belirledi.

(FH-YB-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title