Haberler

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Öğrencilere 350 TL Yol Yardımı ve Askıda Bilet Kampanyası

Güncelleme:

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yol masrafları nedeniyle ailelerinin yaşadığı şehre gitmekte zorlanan 3 bin 403 öğrenciye Kurban Bayramı öncesinde 350 liralık ulaşım yardımı yapılacağını duyurdu. Başkan Soyer, daha fazla öğrenciye ulaşabilmek için ‘Askıda Bilet’ kampanyası başlattıklarını belirterek, “Bize katılın, dayanışmayı büyütelim” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yol masrafları nedeniyle ailelerinin yaşadığı şehre gitmekte zorlanan 3 bin 403 öğrenciye Kurban Bayramı öncesinde 350 liralık ulaşım yardımı yapılacağını duyurdu. Başkan Soyer, daha fazla öğrenciye ulaşabilmek için 'Askıda Bilet' kampanyası başlattıklarını belirterek, "Bize katılın, dayanışmayı büyütelim" dedi.

Eğitim yardımından yemeğe, ücretsiz nakliyeden çamaşırhane hizmetine kadar gençler için birçok proje yürüten İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu kez de şehirlerarası otobüs bileti almakta zorlanan öğrenciler için harekete geçti. Başkan Tunç Soyer, Kurban Bayramı öncesinde sosyal yardım alan ailelerin üniversitede okuyan çocuklarının eve dönüş biletlerini karşılayacaklarını belirterek, 3 bin 403 öğrenciye 350 liralık ulaşım yardımı yapılacağını duyurdu.

Başkan Soyer, daha fazla öğrenciye ulaşabilmek için 'Askıda Bilet' kampanyası başlattıklarını da söyleyerek, "Sevgili İzmirliler, Askıda Bilet uygulamamızla imkanları sınırlı öğrencilerimizin biletini ödeyebilir ve onlara ulaşım desteği sağlayabilirsiniz. Gençlik kenti İzmir'imizin gençlerine hareket özgürlüğü sağlamak için harekete geçin. Daha fazla gencimize ulaşabilmemiz için tüm hemşerilerimizi bu dayanışmanın bir parçası olmaya davet ediyorum" dedi.

ASKIDA BİLET KAMPANYASINA NASIL KATILIM SAĞLANIR

'Askıda Bilet' uygulamasına katılmak isteyen İzmirliler, bizizmir.com sitesi üzerinden "Askıda Bilet Al" sekmesine tıklayarak bilet bekleyen öğrencilerle buluşuyor ve kampanyaya destek olabiliyor. Öğrenciler ise "Askıya Bilet Bırak" sekmesiyle nereden nereye gideceğini, gideceği tarihi ve öğrenci belgesini sisteme yükleyerek bilet başvurusunu oluşturabiliyor.

Kaynak: ANKA / Güncel

Kurban Bayramı Tunç Soyer İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title