Haberler

İstiklal Marşının Kabulü Mseajı

Güncelleme:

Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü İstiklal Marşının Kabul yıl dönümünü kutladı.

Her milletin yetiştirmiş olduğu kıymetli insanlar vardır. Bu manada Yüce Milletimizin bağrından nice kıymetli insanlar yetişmiş, dünya tarih sayfalarında yerlerini almışlardır. Bu kıymetli vatan evlatlarından biride Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'dur.

Akif, gönül ve fikir adamı olma yanında onur ve cesaretiyle hiç bitmeyen umutlarıyla milli marşımızı kaleme almış ve insanlarımızın kalbine ve ruhuna nakşetmiştir.

İstiklâl Marşını sevmek, ülkemizi sevmektir, İstiklal Marşını coşkuyla söylemek, ülkemize ,bağımsızlığımıza sahip çıkmaktır. Bağımsızlığınıza sahip çıkmak ise, onurumuza sahip çıkmaktır.

Şaban Ünlü İstiklâl Marş'ımızın her kelimesinde aziz milletimizin her ocağından çıkan, her şehit ve gazinin emaneti vardır. Bayrağımız ve İstiklâl Marşı'mız, milletimizi tek fikir, tek amaç etrafında birleştiren millî değerlerimizin biri ve en başta gelenidir. İstiklal Marşımızın Milli gururumuz ve İstiklal mücadelemizin ölümsüz destanı olduğunu belirterek, Milletimizin bu zorlu mücadelesine iştirak etmiş ve bizlere bu güzel eserini kazandırdığı için şairimizi rahmetle anıyor,''Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın... ''diyorum.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Akif Ersoy Şaban Ünlü Güncel Haberler

title