Haberler

Filistin'de 60 Kişi Öldürüldü, 3 Gün Yas İlan Edildi

Güncelleme:

Filistin Devlet Başkanı Abbas, Gazze'de 60 kişinin öldüğü ve 420 kişinin yaralandığı Şucaiyye katliamı sonrası 3 günlük yas ilan etti.

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, 3 gün yas ilan etti.

FİLİSTİN'DE 3 GÜNLÜK YAS

Filistin resmi haber ajansı WAFA'da yer alan habere göre, Bahreyn'de bulunan Abbas, Gazze'de 60 kişinin öldüğü ve 420 kişinin yaralandığı Şucaiyye katliamı sonrası, Abbas'ın, 3 gün yas ilan etti.

BAYRAKLAR YARIYA İNDİ

Filistin hükümet binalarında ve yurt dışı temsilciliklerinde bayrakların 3 gün boyunca yarıya indirileceği belirtilen haberde Abbas'ın, "Uluslararası toplum, İsrail saldırılarını durdurmak ve ateşkes için acilen devreye girmeli" ifadelerine yer verildi.

Abbas, ateşkes sağlanması için çıktığı Mısır, Türkiye gezisinden sonra Katar'da görüşmelerde bulunuyor.

İsrail ordusunun, bugün Şucaiyye mahallesinde yaptığı katliamda en az 60 Filistinlinin öldüğü, 7 Temmuz'dan bu yana Gazze'ye yönelik devam eden saldırılarında ise hayatını kaybedenlerin sayısının 420'ye yükseldiği bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Mahmud Abbas Filistin Şucaiyye Gazze Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (21)

geberinn:

nerde bu ışidçi yamyamlarr

12
1
yanıtYanıtla
acimiz büyük:

yahudi pc lerinin elinden ölen mü slüman kardeslerimize Allahtan rahmet diliyoruz, yarali kardeslerimize sifa diliyoruz, yarabbi bu canileri kahru perisan eyle

9
0
yanıtYanıtla
aminkfhggmgn@hotmail.com:

Amin, yarabbi bu yahudi pclerini ve yardimcilarini perisan eyle, müslümanlara yardim eyle

yanıt0
yanıt0
amin diyelim:

Yarabbi, israil canilerini ve yardimcilarini kahru perisan eyle, islami muzaffer eyle

8
0
yanıtYanıtla
BAS:

TAKSIMDE 24 SAAT CANLI YAYIN YAPAN SIYONIST CNN,BBC,ROUTERS DER SPIGEL GIBI ISRAIL YANLISI GEZI DESTEKCI MÜSLÜMAN DÜSMANLARI NEDEN FILISTINDE DEYILLER NEREDE CANLI YAYINLARI HE NEREDE?????

5
1
yanıtYanıtla
hep birlikte:

Bu canilere elimizle birsey yapamiyorsak bizi yaradan ve mutlak hüküm sahibi Allahin gazabini dileyelim kardeslerim, gücümüz dahilinde maddi ve ilac yardimi yapalim, Allahim müslümanlara yardim eyle ve muzaffer kil

6
0
yanıtYanıtla
eko:

ERDOĞAN ŞU TIRLRDAN BİRAZDA GAZZEYE GÖNDERSE ÇOK İYİ OLACAK HEP AMERİKANIN İSTEDİĞİNİ YAPIYOR

4
1
yanıtYanıtla
murat:

Şu lanet olası Müslüman ülkelere bak! Karınlarını camilerde büyütmekten dünyevi işlere kafa yormamışlar. Ülke de ne üretim var, ne asker gücü. Bir kaç çapulcu terörist din adı altında kafa kesiyorlar.

4
1
yanıtYanıtla
İZMİRLİ:

BU OLAY ASLINDA ÇOK BASİT ÇÖZÜLÜR AMA ÖNCELİKLE CHP VE MHP NIN DIŞ MESELELERDE ERDOĞANI ELEŞTİRMEYİ BIRAKMASI LAZIM ÇÜNKÜ OLAN ERDOĞANA DEĞİL ULUSLARARASI TOPLUMDA TÜRKİYEYİ ELEŞTİRMİŞ OLUYORLAR.BUGUN AMERİKA İNGİLTERE ALMANYA FRANSA MUHALEFETLERİNİN DIŞ MESELELERDE KENDİ HÜKÜMETLERİNİ ELEŞTİRDİĞİNİ GÖRDÜNÜZMÜ HİÇ?HÜKÜMETLERİ HAKSIZ BİLE OLSA DIŞ KONULARDA KENDİ ÜLKELERİNİ SAVUNMAK ADINA BİRLİK OLURLAR.İSRAİLİ DURDURMANIN TEK YOLU VAR.BUGUN ERDOĞAN KILIÇDAROĞLU VE BAHÇELİ 3Ü YANYANA BİR BASIN TOPLANTISI DÜZENLESİN VE 2 MADDE SAYSIN SADECE.BİRİNCİSİ TÜM İSRAİL MALLARINI BOYKOT EDİYORUZ VE ÜLKEYE GİRİŞLERİNİ YASAKLIYORUZ TÜM DÜNYA HALKINADA BOYKOTA KATILMALARINI DAVET EDİYORUZ İKİNCİSİ İSE GEREKİRSE BU ZÜLME SESSİZ KALAN BM VE NATODAN ÇIKARAK KÜRECİK RADAR ÜSSÜNÜ VE İNCİRLİĞİ KAPATIRIZ DESİN

1
3
yanıtYanıtla
BASisb_16sene@live.at:

GÜZEL KARDESIM ZATEN CHP MHP BDP MAGLUM ÖRGÜTÜN,ISRAILIN KUKLASI OLMUS SEN NEYDEN BAHS EDIYORSUN ICIMIZE SIZMISLAR IYICE,TEK CÖZÜM TOPLUM OLARAK UYANMAK VE ERDOGANA DESTEK OLMAK INAN BANA!!

yanıt0
yanıt0
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title