Haberler

İş Yerinde Asılı Türk Bayrağına Çirkin Saldırı! Şüpheli MOBESE Görüntülerinden Kısa Sürede Yakalandı

Güncelleme:

İzmir Aliağa'da iş yerinde asılı Türk bayrağına saldırarak bulunduğu yerden koparan zanlı, MOBESE görüntülerinden teşhis edilerek kısa sürede yakalandı.

İzmir'in Aliağa ilçesinde, bir iş yerindeki Türk bayrağına saldırarak asılı bulunduğu yerden koparan zanlı, polis ekiplerince gözaltına alındı.

TÜRK BAYRAĞINA SALDIRDI, MOBESE'DEN KISA SÜREDE TESPİT EDİLDİ

Aliağa kent merkezinde bir cep telefonu bayisinin önünde asılı bulunan Türk bayrağına bir kişinin saldırdığı bilgisi üzerine Aliağa Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. İş yeri ve bölgedeki güvenlik kameraları ile MOBESE görüntülerini inceleyen ekipler, saldırgan R.B'yi gözaltına aldı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen zanlının, çeşitli suçlardan çok sayıda sabıkasının olduğu bildirildi. Zanlının Türk bayrağına saldırısı sosyal medyada da yer almış ve çok sayıda tepki almıştı.

BAYRAĞA VURARAK KOPARIYOR

Görüntülerde iş yerinin önünden geçen 3 kişiden birisinin asılı Türk bayrağına vurarak düşürmesi, yanındaki arkadaşının ise düşen bayrağı yerden alarak yüksek bir yere koyması yer almıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Aliağa İzmir 3. Sayfa Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500

Yorumlar (25)

antihainnnn:

seni asmayan akp nin ALLAH BELASINI VERSIN O BAYRAGA UZANAN EL KIRILMALI

28
13
yanıtYanıtla
Murat yildirim:

Bos konusma akp senin gibileri de asmasi lazim

yanıt8
yanıt6
dan dana:

oyun o iti kovun turkiyeden yurtsuz kalsinda dunyanin gercek yuzunu gorsun kopek

18
3
yanıtYanıtla
gavurlar saldırmıştır...:

eee gavur izmir diye boşuna demiyoruz. . .

5
11
yanıtYanıtla
ülküdaş:

Her karışı şehit kanıyla ıslanmış Anadolumun bir şehrine gavur diye hitap etmen hiç hoş değil. Muhtemel ya ermeni yada yunan asıllı sın ki Gavur yakıştırması yaptın.

yanıt1
yanıt0
antihainnnn:

feto haini apo hain ve adi konmamis hainler gebereceksiniz yakinda idam edileceksiniz vatana ihanetten

11
2
yanıtYanıtla
son savasci:

ermenidir kesin

5
1
yanıtYanıtla
Anne:

Haysiyetsiz ekmeksiz

4
0
yanıtYanıtla
38li:

Öldüresiye dövmek lazim bak birdaha o bayraga el uzatiyormu.

4
0
yanıtYanıtla
Türk:

O zata bayrak direğiyle işkence yapılması lazım. Ayrıca Bazı kendini bilmez cahiller İzmir ilmize hakaret etmekteler. Bunların Şanlı Bayrağımıza hakaret edenlerle hiç bir farkı yoktur. Bunlar milliyetçi değil çakma milliyetçi arap severlerdir. Ne mutlu Türküm sözünü söyleyemeyen zatlar

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title