Haberler

İş Dünyası ve Öğrencileri "Bilişim ve Toplum" Dersi İle Biraraya Geliyor.

Kadir Has Üniversitesi "Bilişim ve Toplum" dersi ile öğrenilen akademik ve teorik bilgileri, işlenen her konunun sonunda, derslere katılan iş dünyasının uzman profesyonellerinin kendi uygulama alanlarındaki, yöntem ve yönetimleri, başarı hikâyelerini öğrencilerle paylaşmasını sağlıyor.

Kadir Has Üniversitesi Mühendislik Fakültesi - Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ve Servodata Genel Müdürü Cem Haydar Bektaş'ın girişimleri ile hayata geçirilen "Bilişim ve Toplum" dersinde, profesyonel iş hayatı ile ilgili düşüncelere sahip olan öğrenciler, derslerde yer alan uygulamalar ile teorik bilgilerini anlamlandırıyor ve özümsüyor.

İş dünyasının farklı alanlarında bulunan uzman profesyonellerin katılımıyla gerçekleşen ve öğrencilerin yoğun ilgisini çeken derslerde, İnnovasyon Dünyası, Fütüroloji, Avrupa Birliği İlişkileri – Güncel Sorunlar ve e-avrupa, Bilişim Hukuku ve Uygulamaları, Bilişim ve Siyaset, Bilişim ve Medya, Nasıl Bilgi Toplumu Olunur? gibi konular işleniyor. Bugüne kadar CHP Bilim-Yönetim ve Kültür Platformu Başkanı Nesrin Baytok, TBD İstanbul Şube Başkanı Levent Karadağ, Doğan Gazetecilik Pazarlama - Satış, İş Geliştirme Grup Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Tijen Mergen ve Microsoft Türkiye Telif Hakları Müdürü Elçim Barkay gibi önemli isimlerin katılımıyla gerçekleştirilen bu farklı eğitimler ile profesyonel iş dünyası, bilgi ve birikimlerini Kadir Has Üniversitesi öğrencileri ile paylaşıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title