Haberler

IRNA Heyetinden AA'ya Ziyaret

Güncelleme:

İran'ın resmi haber ajansı IRNA Genel Müdürü Muhammed Hüdadi ve beraberindeki heyet, Anadolu Ajansı yöneticilerini ziyaret etti.

IRNA heyetinden AA'ya ziyaret- IRNA Genel Müdürü Hüdadi, AA yönetimini ziyaret etti İran'ın resmi haber ajansı IRNA Genel Müdürü Muhammed Hüdadi ve beraberindeki heyet, Anadolu Ajansı (AA) yöneticilerini ziyaret etti.AA Genel Müdürlüğü'nde Genel Müdür Yardımcıları Mustafa Özkaya ve Metin Mutanoğlu ile bir araya gelen Hüdadi, AA ile tanışıklığının uzun yılar öncesine dayandığını belirtti.IRNA'ya 1987 yılında muhabir olarak başladığını ve çeşitli kademelerde görev aldığını ancak daha sonra başka kurumlarda çalıştığını aktaran Hüdadi, Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin kendisini IRNA'yı güçlendirmek için bu kurumun başına getirdiğini söyledi. AA ile IRNA yönetimi arasında iki kurumun işbirliği olanaklarının geliştirilmesi konuları ele alındı. Görüşmede, iki ajans arasında tecrübelerin aktarılması da kararlaştırıldı.Hüdadi ve beraberindeki heyete ziyaret sırasında AA'nın haber birimleri de tanıtıldı.AA ile IRNA arasında 29 Ocak 2014'te haber ve fotoğraf değişimini içeren işbirliği anlaşması yapılmıştı. .

Kaynak: AA / Güncel

Metin Mutanoğlu Mustafa Özkaya Anadolu Ajansı İran Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title