Haberler

Irak Cumhurbaşkanı: Türkiye'den Asker İsteyebiliriz

Güncelleme:

Irak Cumhurbaşkanı Fuad Masum, Musul'a kara operasyonu yapılması halinde Türkiye'den asker isteyebileceklerini söyledi.

Irak Cumhurbaşkanı Fuad Masum, Irak ordusunun yeniden yapılandırılmasının 2 yıl süreceğini, Musul operasyonunun da 'belki' sonbaharda başlayabileceğini belirtti.

"KARA HAREKATI ŞART"

CNN Türk'e konuşan Masum, Musul için kara harekatının şart olduğunu söyledi.

"İHTİYAÇ OLURSA TÜRKİYE'DEN TALEPTE BULUNACAĞIZ"

Masum; ''Operasyonu başlatmak için başka ülkelerin kara güçlerine ihtiyacımız yok. Şayet ileride ihtiyaç olursa Türkiye'den talepte bulunacağız.'' açıklamasını yaptı.

TÜRKİYE'DEN EĞİTİM SÖZÜ

Masum, ''Musul'a operasyon yaparken Peşmerge'yi de kullanacağız. Türkiye 'Irak askerlerinin eğitimi konusunda ne gerekiyorsa yaparız' sözü verdi." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Fuat Masum Türkiye Musul Irak Politika Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

recep:

TÜRK ASKERİNE KURŞUN SIKIN PUSU KURUN P K K YI YILLARDIR SAKLAYIP BARINDIRIN ŞİMDİ TÜRKİYEDEN ASKER İSTEYİN OLUR.

8
5
yanıtYanıtla
OTTOMAN EMPIREMobil-ANDROID:

ampuller gerçek evlat deilse evlat kalmaz bu ülkede saf. yüzde elliyiz haberin var mı. savaş çıksa hepiniz kaçacak delik arıycaksınız ama akpli yobazlar makarnacılar kanının son damlasına kadar savaşıcak.çünkü mucahid ölümden korkmaz

6
2
yanıtYanıtla
Mustafa Kemal Çetin:

Tabii tabii, emriniz olur Fuat Masum! mehmetçik de bekliyordu emriniz, koşa koşa gelirler. . Siz aklınızı mı yediniz be adam, Türk Milletini çok mu saf gördünüz?

3
2
yanıtYanıtla
Akkoyun:

Bi savaşımız eksik, oda olsun tam olsun.

2
3
yanıtYanıtla
ısparta lı:

türk askeri aşağı türk askeri yukarı ne ayak bunlar .

4
0
yanıtYanıtla
efe can:

bence türkiye kabuguna cekilmeli. kendine dokunulmadigi sürece hic birseye karismamali. cünkü degmez ne icin kimin icin. asker göndersen suclusun göndermesen suclusun .

4
0
yanıtYanıtla
anadolu insanimobilWeb@haberler.com:

Emekliye isciyee gelince kaynak yok savasa kaynak var amaa nasil is bu

2
1
yanıtYanıtla
simarik5Mobil-ANDROID:

KENDİ ASKERİMİZ KENDİMİZE ANCA YETER BİDE SEN ÇİKMA HA PARALI GARİBAÑLADI BULABİLİRSİÑ BELKİ ZENGİN ZATTEN ASKERLİK YAPMIYOR ONLAR KEYFINDE PEYGAMBER EFENDİMİZ S .A.S. ME SORMUŞLAR EN BÜYÜK GÜNAH NE DİYE ASKERLİK YAPMAYAN DEMİŞ MÜBREK EFENDİMİZ ŞİMDİ PARAYI VERN DÜDÜĞÜ ÇALIYOR

1
2
yanıtYanıtla
ahmedmobilWeb@haberler.com:

Turkiye desdek vermeli evet.birseyleri elde etmek istiyorsak.asker biraz tecrube kazanir .elbette sehitte olabilirler.bilerek seciyorlar o meslegi

0
1
yanıtYanıtla
kırıtık:

binlira veren ulan zengin bebeleri gitmeden askerlik yapmıcam ben vatana borcumu ödedim ama 18 bin tl veren askerden kaçıyo benim elim silah tutmasını biliyo kendımı savuncak meziyetimde var ama bu adaletsizlige karşıyım kardeşim gitmesin asker masker de milletin ülkesine

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title